A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Monkie Kid csapatának drónkoptere 80023

LEGO Monkie Kid csapatnak drnkoptere a szrakoztat jtkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Monkie Kid csapatának drónkoptere
SKU 80023
EAN 5702016911473
Darabok 1462
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 36 393 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Monkie Kid csapatának drónkoptere 80023 leírás

A gyermekek igazi hősökké válhatnak saját, fantasztikus történeteikben, és barátaikat is lenyűgözhetik Monkie Kid csapatának drónkopterével. Ez a LEGO Monkie Kid helikopterjáték (80023) tartalmaz 2 rugós kilövőt és 2 levehető „teherkonténert”, telis-tele otthonos részletekkel, köztük emeletes ággyal és egy megépíthető játéktermi géppel. A játékkészlet 8 minifigurát és 2 figurát tartalmaz, többek között Monkie Kidet, Meit, Sandyt, Mót, a macskát, Spider Queent, Mr. Tangot a Nyugati utazás című könyvelemmel, valamint Red Sont repülővel és egy „pókmérges”, rugós kilövőt az akciódús csatához.

Digitális kalandra fel!
Az átlátható útmutatót megtalálod a dobozban, emellett a gyermekek az intuitív Instructions PLUS használatát is imádni fogják az ingyenes LEGO Building Instructions alkalmazásban, amivel ráközelíthetnek, elforgathatják és láthatóvá tehetik a modelleket építés közben.

Építs, játssz és tanulj!
A klasszikus Nyugati utazás című regény alapján készült, és a kínai kultúrában gyökerező LEGO Monkie Kid készletek a legjobb ajándékok gyermekeknek, hiszen kreativitásukat, bátorságukat, alkalmazkodóképességüket és optimizmusukat is fejlesztik.

  • A gyermekek csatlakozhatnak a hősök csapatához, hogy megküzdjenek a Spider Queennel a mesésen kidolgozott Monkie Kid csapatának drónkoptere (80023) szettel, amiben egy megépíthető, „pókmérges”, rugós kilövőt is találnak.
  • 8 minifigurát is találsz: Monkie Kidet, Meit, Mr. Tangot, Huntsmant, Syntaxet, Red Sont, Spider Queent és Feit, valamint Sandy és Mo, a macska figuráit is, rengeteg fegyverrel és kiegészítővel a kreatív szerepjátékhoz.
  • A helikopter tartalmaz 2 rugós kilövőt és 2 levehető „teherkonténert”, ami telis-tele van otthonos részletekkel, köztük egy megépíthető játéktermi géppel, emeletes ággyal és egy gitár kiegészítő elemmel.
  • Ez a kiváló minőségű építőkészlet tartalmazza Red Son repülőjét és Mo macskadoboz formájú repülőjét, amivel felturbózhatod az akciót, emellett megtalálod Mr. Tang Nyugati utazás könyvelemét is.
  • A magával ragadó építési élményt és korlátlan, kreatív játéklehetőségeket nyújtó, 1462 elemből álló LEGO készlet klassz születésnapi vagy ünnepi ajándék a 10 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik nem akarnak lemaradni az újdonságokról.
  • A drónkopter több mint 19 cm magas, 39 cm hosszú és 39 cm széles, így a kalandos játékok között minden gyermekszobában lenyűgözően fog mutatni.
  • A mellékelt útmutató mellett a LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető, digitális Instructions PLUS is vár a gyermekekre, ahol el tudják menteni a folyamatot, így bármikor ott folytathatják az építést, ahol abbahagyták.
  • A gyűjthető LEGO Monkie Kid építőjáték-készleteket a Majomkirályról szóló kínai legenda ihlette. Ezek a játékok segítenek fejleszteni a gyermekek kreativitását, alkalmazkodóképességét és optimizmusát, miközben remekül szórakoznak.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO kockákat és elemeket a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.