A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Applikációval irányítható Cat D11 buldózer 42131

ptsd meg sajt ptipari ikonodat!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Applikációval irányítható Cat D11 buldózer
SKU 42131
EAN 5702017230092
Darabok 3854
Sorozat LEGO Technic
Kor 18+ év
LEGO ár 201 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Applikációval irányítható Cat D11 buldózer 42131 leírás

Ünnepeld meg az építészet világának hősét, miközben ezzel a LEGO Technic Applikációval irányítható Cat D11 buldózer (42131) készlettel megépíted a legnagyobb Cat buldózer másolatát. Ezzel a hatalmas készlettel a felnőttek a szenvedélyükre koncentrálva kapcsolódhatnak ki. A valódi Cat buldózer hű másolatának modellje moduláris szekciókból áll. A LEGO rajongók imádni fogják az új, 2021 októberében megjelenő LEGO elemet – egy nagy lánctalpat, ami szorosra és lazára is állítható. Az építés pedig csak a kezdet! A valósághű részletekkel és funkciókkal teli modellben rengeteg felfedeznivaló vár rád.

Vedd a kezedbe a buldózermodelled irányítását!
A CONTROL+ alkalmazással irányíthatod és felfedezheted ezt a nagy teherbírású gépet. Használd az alkalmazást a vezetéshez és a kormányzáshoz! Az alkalmazás valósághű mozgást biztosít, miközben felemeled, leengeded és megbillented a tolótalpat, vagy felemeled és leengeded a talajlazítót és a létrát.

Fedezd fel a mérnöki világot!
A LEGO Technic építőmodellek valósághű mozgásokkal és szerkezetekkel vannak ellátva, amikkel a LEGO építők megközelíthető és realisztikus módon fedezhetik fel a műszaki tudomány fogalmait.

  • Építs meg egy hatalmas, részletekkel teli építőipari járművet ezzel a felnőtteknek szánt LEGO Technic Applikációval irányítható Cat D11 buldózer 42131 modellépítő-készlettel!
  • Élvezd az izgalmas építést, majd fedezd fel a modell részleteit és funkcióit! Nézd meg az új, 2021 októberében megjelenő LEGO lánctalpemelet, ami valósághű mozgással ruházza fel a buldózert.
  • Irányítsd a buldózert a CONTROL+ alkalmazással! Keltsd életre a buldózermodellt, miközben vezeted és kormányozod a gépet, majd felemeled, leengeded és megbillented a tolótalpat, vagy felemeled és leengeded a talajlazítót és a létrát.
  • A legjobb ajándékot keresed saját magadnak vagy a Cat buldózerek és más, vagány járművek rajongóinak? Akkor ez a bámulatos építőipari járműkészlet a lehető legjobb ajándékötlet.
  • Ez a Cat másolat több mint 26 cm magas, 57 cm hosszú és 37 cm széles.
  • 6 db AA elem szükséges hozzá (a csomag nem tartalmazza). A készlet emellett 2 db 15-ös számú motort, 2 nagy motort és 1 hubot is tartalmaz.
  • Ez a Cat modell aprólékosan kidolgozott, így a színekkel és grafikákkal is hűen visszaadja a teljes méretű modell kinézetét, amit a Cat rajongók imádni fognak.
  • A LEGO Technic univerzum tapasztalt építőknek szánt építőmodelleket nyújt a LEGO rajongók számára, akik magával ragadó építési kihívást keresnek.
  • A LEGO Technic alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO Technic alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.