A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Hidden Side

Mindig a legjobb LEGO Hidden Side ár! Itt megtalálja az összes olcsó LEGO Hidden Side készletet a legnagyobb kedvezménnyel.

A fizikai építés és az AR játék tökéletes kombinációja a LEGO Hidden Side segítségével

Merészelsz szellemvadászatra menni a LEGO-val? A LEGO Hidden Side segítségével a gyerekek a LEGO egy teljesen más oldalát fedezhetik fel. Ezek a különleges építőkészletek ötvözik a valós világban való játékot és építkezést egy izgalmas szellemvadászattal a virtuális világban.

Ez egy szórakoztató és tanulságos módja annak, hogy kapcsolatba kerüljünk a kiterjesztett valósággal (AR). A LEGO Hidden Side alkalmazással akár több emberrel is lehet egymás ellen játszani. Így válik a LEGO igazán izgalmas és menő játékká!

Next level LEGO

A LEGO Hidden Side több készlete is kapható. A kaszkadőrgépet választod? Vagy inkább az elhagyatott börtön? Egy dolog biztos: izgalmas kaland lesz. A készlet felépítése után az alkalmazás segítségével megkeresheted a szerkezet rejtett oldalát.

Előfordulhat, hogy szellemekkel találkozol, akiket el kell kapnod. Ha együtt szeretnél játszani a barátaiddal, akkor az is lehetséges, hogy egy személy a szellemvadászt játssza, míg a többiek a szellemeket. Ki fog nyerni?

Rendszeres frissítések és további bővítések

A LEGO Hidden Side alkalmazás továbbra is rendszeresen frissül, így a játéknak sosincs vége. Minden alkalommal új küldetéseket, tárgyakat vagy további szellemeket fedezhetsz fel. A LEGO Hidden Side készletek 7 éves kortól alkalmasak, de az idősebb gyerekek vagy akár felnőttek is nagyon jól szórakoznak majd a szellemek elkapásán, vagy a szellemvadász kihívásán.

Az alkalmazás „szellemvadászként való játék” módjának használatához legalább egy LEGO Hidden Side készletre van szükséged, de több készlet kombinálásával természetesen még nagyobb kihívást jelent.

Szóval gyermeke imádja a LEGO Hidden Side készletét, és szeretne egy másikat vásárolni a lehető legkevesebb pénzért? Itt megtalálja a legjobb LEGO ajánlatokat a különböző beszállítóktól, így mindig a legjobb árat kapja. Aztán elmehetsz egy kísérteties szellemvadászatra.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.