A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Creator 3-in-1

Mindig a legjobb LEGO Creator 3-in-1 ár! Itt megtalálja az összes olcsó LEGO Creator 3-in-1 készletet a legnagyobb kedvezménnyel.

3 építőkészlet 1-ben a LEGO Creatorral

Ha van olyan játék, amely serkenti a képzeletet, az a LEGO. A LEGO Creator építőszettek még inkább kiemelik a LEGO ezen oldalát. A gyerekek szabadon engedhetik fantáziájukat, miközben házakat, járműveket, lényeket és bármi mást építenek, amit csak meg tudnak álmodni.

Kalózhajót építesz ma? Lakókocsival fogsz nyaralni? Vagy felfedezni az idegeneket a Space Rover Explorerrel? Nem tudsz semmire gondolni, és a LEGO Creatorral minden lehetséges.

LEGO Creator 3-in-1-ben

A LEGO Creator 3-in-1-ben készletekkel akár három különböző izgalmas építményt is építhetsz egy készlettel az építési útmutató segítségével. Például a klasszikus kalózhajóból kalózfogadót varázsolhatsz, majd egy ijesztő koponyaszigetet.

Így a gyermekek fantáziája folyamatosan serkentve van, és kihívást jelent számukra a LEGO Creator téglákban rejlő számos lehetőség meglátása. Alakíts át egy tűzsárkányt szablyafogú tigrissé, és építs skorpiót ugyanazokból a téglákból. És természetesen a dobozon felsorolt három lehetőség csak a kezdet.

Egy LEGO Creator készlet mindenkinek

Számos különböző LEGO Creator építő készlet áll rendelkezésre. Tehát mindenkinek van egy olyan készlet, amely megragadja a képzeletet. Akár a gyors autókat, akár a hangulatos házakat vagy a lenyűgöző dinoszauruszokat szereted, a LEGO Creator 3-in-1-ben készletet kínál neked. A készleteket bármikor kombinálhatod is, hogy még szórakoztatóbb alkotásokat hozz létre.

Az igazi (felnőtt) építkezési szakértők számára speciális LEGO Creator Expert építőkészletek állnak rendelkezésre. Serkentse a saját vagy gyermekei fantáziáját a LEGO Creator 3-in-1-ben készletekkel, és csodálkozzon rá, milyen érdekes kalandokat élhet át velük.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.