A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO City

Mindig a legjobb LEGO City ár! Itt megtalálja az összes olcsó LEGO City készletet a legnagyobb kedvezménnyel.

Élvezd az izgalmas kalandokat a városban a LEGO Cityvel

„Jaj, ne! A hamburger étterem lángokban áll. Gyorsan! Hívd a tűzoltókat! A gyerekek szabadjára engedhetik fantáziájukat, amikor a LEGO City izgalmas építőkészleteivel játszanak. Kalandok a városban, a vízen vagy a levegőben, ezekkel a LEGO készletekkel minden lehetséges.

Tűzoltóként ma is megmentik a város polgárait? Vagy pilótaként ismeretlen városokba repülnek majd? Még a tengerfenéken is lehet kalandozni. Milyen izgalmas felfedezéseket tesznek ma?

Építsd meg a saját városodat

A LEGO City készletek főként impozáns épületekből és ikonikus járművekből állnak. Az utcaseprőtől a tehervonatig és az űrállomástól a garázsig minden elérhető. A gyerekeket arra kérik, hogy teremtsenek új helyzeteket, de ami a legfontosabb, hogy saját történeteket találjanak ki. Ezek lehetnek reális helyzetek, de a fantázia történetek természetesen ugyanolyan szórakoztatóak, vagy talán még szórakoztatóbbak is.

A gyerekek ezekkel a készletekkel megismerhetik a város hőseit. A tűzoltóság és a rendőrség gyakran szerepel a LEGO Cityben. De a vonatok és az űrjárművek is jól szerepelnek. Különböző korosztályoknak megfelelő készletek állnak rendelkezésre, így egy 4 éves kisgyermek, de egy 12 éves tinédzser is szívesen játszik majd a LEGO Cityvel.

Mindig bővül

A LEGO-ban általában, de természetesen a LEGO City-ben is az a nagyszerű, hogy a készletek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Ez lehetővé teszi, hogy a gyerekek egyre jobban kibővítsék a városukat, és így a történeteiket is. Ha csak egy tűzoltóállomással kezdenek, legközelebb valószínűleg a rendőrautót vagy a rakétát is akarják majd. Így történeteik egyre izgalmasabbá válnak, és újra és újra új kalandokat élnek át.

Nézd meg a különböző LEGO City készleteket ezen az oldalon, és soha ne fizess túl sokat. Nem részesítünk előnyben egyetlen beszállítót sem, így mindig a legjobb árat kapja. Így a gyerekek még több kalandot élhetnek át kevesebb pénzért.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.