A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Volkswagen T2 lakóautó 10279

Emlkezz a kalandokra ezzel a gyjthet, killtsi modellel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Volkswagen T2 lakóautó
SKU 10279
EAN 5702016913736
Darabok 2207
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 57 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Volkswagen T2 lakóautó 10279 leírás

A jól ismert Volkswagen T2 Camper életre kel a LEGO 10279-ben. Ez az átfogó LEGO készlet tele van szórakoztató részletekkel és meglepő kiegészítésekkel, amelyek minden LEGO- és Volkswagen-rajongót elvarázsolnak. Mit szólnál a részletes belső térhez, a szövetfüggönyökhöz és a szövetből készült felnyitható sátorhoz?

A LEGO Volkswagen T2 lakókocsi kalandvágyó. Milyen utazásokat fogsz megtapasztalni ezzel a csodálatos és hiteles szerkezettel?

Vissza az időben a LEGO 10279-cel

Voltál már magad is úton egy igazi Volkswagen lakóautóval? Vagy csak nagy csodálója vagy ezeknek az egyedi furgonoknak? Bármilyen emlékeid is vannak ezekről a furgonokról, nagyon jól fogsz szórakozni ennek a retro járműnek az építésén.

Azonnal felismeri a nagy szélvédőt, valamint a tolóajtót. Még a motorháztetőt is kinyithatja, és láthatja a furgon motorját. A LEGO Volkswagen T2 Camper konyhájában mosogató, hűtőszekrény és gáztűzhely található.

Van egy kihajtható asztal és egy kihajtható kanapéágy is. A lakókocsiban minden megtalálható, amire szüksége van a fantasztikus kalandokhoz.

Új LEGO alkatrészek

Nem csak a Volkswagen rajongók fogják élvezni ezt a retro konstrukciót, a LEGO rajongók is nagyon jól fognak szórakozni a Volkswagen lakókocsival. Valójában a LEGO mindenféle új LEGO alkatrészt tervezett kifejezetten ehhez a járműhöz.

Például a gumiabroncsok új formát kaptak, és olyan alkatrészek is egyediek, mint a szélvédő és a szövetből készült felnyitható sátor. Az összesen több mint 2200 téglából álló építési kihívást nem fogod egyhamar elfelejteni.

Tegye személyessé

A Volkswagen T2 kempingbusz kék-fehér színe nagyon jellegzetes a járművön. Szeretné személyessé tenni a buszt? A mellékelt virágos-hatalmas matricákkal díszítheted a buszt, ahogyan csak szeretnéd. Utána még szórakoztatóbb, ha ezt a buszt az otthonod egy szép pontján helyezed el.

A kempingbusz 15 centiméter magas, 35 centiméter hosszú és 14 centiméter széles. Igazi figyelemfelkeltő lesz a szobában. Van már egy jó helye?

Legyen lenyűgözve

A LEGO Volkswagen T2 lakókocsi mindig is lenyűgözött. Legyen szó a szörfdeszkáról, a pótkerékről, az összecsukható ülésekről vagy a működő kormányról, ezzel a LEGO készlettel minden alkalommal felfedezhetsz valami újat. A LEGO Volkswagen T2 lakókocsi ezért is ideális ajándék minden Volkswagen- és LEGO-rajongó számára.

Ez egy fantasztikus építési élmény, amelyet még sok-sok órán át élvezni fogsz. Vagy élvezze újra és újra a saját Volkswagen lakóautójának látványát. Már új kalandokról álmodsz?

  • Építsd meg a Volkswagen T2 lakóautó valósághű LEGO modellváltozatát! Fedezd fel az összes valósághű tulajdonságot, majd helyezd el a vitrinbe, hogy csodálhasd ezt a klasszikus, gyűjthető tárgyat!
  • Figyeld meg az olyan autentikus tervezési részleteket, mint a jellegzetes, nagy elülső szélvédő és a tolóajtók! Próbáld ki a működő kormányzást és nyisd fel a motorháztetőt és nézd meg alaposan a motort!
  • Fedezd fel a rengeteg jellemzőt és kiegészítőt a Volkswagen lakóautó modellen, többek közt a textilfüggönyöket, a kiemelhető textil sátrat, a szörfdeszkát és a 2 kinyitható széket!
  • Ez a felnőtt LEGO építők és lakóautó rajongók számára tervezett modell örömteli építési projektet kínál és ideális, ha egy tökéletes ajándékot és relikviát keresel VW rajongók számára.
  • Méretei: több, mint 15 cm magas, 35 cm hosszú, 14 cm széles, ezért szemet gyönyörködtető kiállítási modell lehet.
  • Látványos kék-fehér színösszeállításával ez a modell fantasztikusan mutat a vitrinben. A hippimozgalomra utaló díszítéssel ellátott matricákkal egyedivé teheted a lakóautódat.
  • A belső bútorzat része egy kempingkonyha gáztűzhellyel, mosogató, hűtőszekrény, lehajtható asztal, plusz egy kinyitható, ‘rock and roll’-stílusú ágy.
  • Ez a LEGO Volkswagen T2 lakóautó készlet a kreatív építőkészlet sorozat része, amelyeket olyan felnőtt építésrajongóknak terveztünk, akik imádják az elbűvölő designt, a szövevényes részleteket és az elegáns építészetet.
  • A LEGO építőelemek a kiváló minőségű anyagokból készülnek. A folyamatosság, a kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség minden alkalommal garantált – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.