A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Papagájvirág 10289

Engedd kivirgozni a kreativitsodat!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Papagájvirág
SKU 10289
EAN 5702016973563
Darabok 1173
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 42 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Papagájvirág 10289 leírás

Szereti a zöldet otthonában, de nem rendelkezik ilyen zöld ujjakkal? Akkor a LEGO Paradicsommadár növény pont neked való. A paradicsommadár a világ egyik legcsodálatosabb növénye, és most egy nagyon különleges példányt hozhat otthonába.

A LEGO 10289 egy 1173 téglából álló modellkészlet. Lehetővé teszi, hogy egyedi paradicsommadár növényt építsen otthonába vagy irodájába. A virágok és a levelek állíthatóak, így igazán egyedi növényt állíthat össze.

Mint az igazi, de LEGO-ból

Lehet, hogy a LEGO Paradicsommadár növény LEGO téglákból készült, de néha mégis úgy tűnik, mintha a növény élne. Tedd a modellt enyhe szellőbe, és figyeld, ahogy a levelek ide-oda mozognak, akárcsak egy valódi növény. Ezenkívül a levelek és a virágok beállításával a növény megjelenését is rendszeresen megváltoztathatja.

Fordítson különös figyelmet azokra az apró részletekre, amelyek egyedivé teszik a növényt. A növény porzója például lila LEGO-kardokból áll. A LEGO-rajongók minden bizonnyal értékelni fogják az ilyen részleteket.

Egy szemet gyönyörködtető darab minden helyiségben

A LEGO Paradicsommadár növény egy stílusos, fekete, körülbelül 13 centiméter átmérőjű LEGO virágcserépben áll. A leghosszabb levél körülbelül 46 centiméter magas. Ezzel a növény azonnal felhívja magára a figyelmet bármely helyiségben. Ehhez hozzájárulnak a gyönyörű narancssárga és lila virágok is.

Kombináld a növényt a LEGO Botanical kollekció más modelljeivel, például a Virágcsokorral vagy a Bonsai fával, és hozd létre saját zöld LEGO világodat.

  • A LEGO Papagájvirág (10289) modellépítő-készlet egyedi ajándék vagy összpontosítást igénylő projekt bárkinek, aki imádja a botanikus dekorációkat, a virágokat és növényeket, vagy a LEGO elemekkel való kreatív építést.
  • Az átrendezhető virágokkal és levelekkel készítsd el tetszésed szerint a Papagájvirág modellt, hogy egy saját dekorációt alkoss, ami egy fekete LEGO virágcserépben díszeleg.
  • Nézd meg a kialakításba épített, váratlan LEGO elemeket, például a lila LEGO kardokat, amelyekből a virág porzói állnak össze.
  • Ez a LEGO Papagájvirág ideális olyan felnőtteknek, akik imádják az érdekes LEGO építési projekteket. A legjobb LEGO ajándékkészleteket keresed felnőtteknek? Ez a szett a növényrajongóknak is nagyszerű ajándék.
  • Viszonyításképp, a legmagasabb levélág több mint 46 cm magas, a virágcserép átmérője pedig több mint 13 cm.
  • Ez a LEGO elemekből készült, stílusos fekete virágcseréppel kiegészített, gyönyörű modell bámulatos dísztárgy, amin mindenkinek megakad a szeme, otthon és az irodában is.
  • Nézd meg a modell ringását, akárcsak egy valódi növénynél, amikor belekap egy könnyű szellő.
  • A LEGO Papagájvirág a LEGO Botanikai gyűjtemény része. Nézd meg a gyűjtemény többi építőkészletét is, köztük a LEGO Virágcsokor (10280) és a LEGO Bonsai fa (10281) készleteket is.
  • A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az elemek egységesek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.