A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Roxfort ikonok – Gyűjtői kiadás 76391

A Harry Potter filmes emlktrgyak bmulatos modellje

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Roxfort ikonok – Gyűjtői kiadás
SKU 76391
Darabok 3010
Sorozat LEGO Harry Potter
Kor 18+ év
LEGO ár 121 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Roxfort ikonok – Gyűjtői kiadás 76391 leírás

A LEGO Harry Potter Roxfort ikonok – Gyűjtői kiadás a filmsorozat néhány legemlékezetesebb ábrázolásának másolata, amelyek egy ünnepi dísztárgyat alkotnak együtt a felnőtt rajongók számára.

A varázslatos pillanatok magával ragadó gyűjteménye
A Harry Potter varázsvilága előtt hódoló készlet számos ikonikus emléktárgyat tartalmaz egyetlen bámulatos modellben. Megtalálod Harry pálcáját és szemüvegét, Ron csokibékáját, Hermione bájitalos tálcáját, rajta 5 üveg bájitallal és varázslatos összetevőkkel (köztük varangydudvával, Felix Felicis „folyékony szerencse” bájitallal és százfűlé-főzettel), Tom Denem naplóját, az aranycikeszt, valamint egy iskolai sálat is (ami bármelyik roxforti házhoz alakítható). Az elbűvölő építmény tetején Hedvig ül, miközben egy áhítozott roxforti meghívót tart magánál. Ez a bámulatos modell 3 exkluzív aranyszínű minifigurát is tartalmaz – Albus Dumbledore-t, Minerva McGalagony-t és Rubeus Hagrid-ot –, valamint egy díszített csempével ellátott bemutatóállványt a LEGO Harry Potter elmúlt 20 évének megünnepléséhez.

  • A LEGO Harry Potter Roxfort ikonok – Gyűjtői kiadás (76391) a varázsvilág előtt hódoló, megépíthető és kiállítható modell, ami kifejezetten a felnőtt Harry Potter rajongóknak készült.
  • Ikonikus emléktárgyakat tartalmaz: Harry pálcáját és szemüvegét, egy tálcányi bájitalt, Tom Denem naplóját, az aranycikeszt, egy roxforti sálat, Hedviget, aki egy roxforti meghívót tart magánál, és még sok minden mást is.
  • A készlet 3 exkluzív, évfordulós aranyszínű minifigurát is tartalmaz – Albus Dumbledore-t, Minerva McGalagony-t és Rubeus Hagrid-ot –, valamint egy csempével díszített állványt a LEGO Harry Potter elmúlt 20 évének megünnepléséhez.
  • Ez az izgalmas projekt kézzelfogható, stresszoldó építési élményt nyújt, miközben a 3010 LEGO kocka fokozatosan a Harry Potter univerzum bámulatos, életnagyságú felidézését formálja meg.
  • Ez a magával ragadó építési projekt remek születésnapi, karácsonyi vagy személyes ajándék a lelkes modellkészítőknek és a Harry Potter filmek felnőtt rajongóinak.
  • A több mint 44 cm magas, 50 cm széles és 33 cm mély, bámulatos modellről biztosan mindenki beszélni fog, akár otthon, akár a munkahelyeden állítod ki.
  • Kiváló minőségű, könnyen követhető, nyomtatott útmutatójával már a doboz kibontásakor belevághatsz ebbe az elbűvölő építési projektbe.
  • A felnőtteknek szánt LEGO készletek elégedettséget nyújtó építési és kiállítási élményt nyújtanak, amelyek minden lelkes modellkészítőt el fognak bűvölni.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.