A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Titanic 10294

A vilg legnagyobb hajja

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Titanic
SKU 10294
Darabok 9090
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 274 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Titanic 10294 leírás

A Titanic történetét mindenki ismeri. A hatalmas hajó tragédiája világhírű. Az úgynevezett „elsüllyeszthetetlen hajó” 1912-es első útja során jéghegynek ütközött, és három órán belül elsüllyedt. A katasztrófa 1997-es filmadaptációja összesen 11 Oscar-díjat nyert, és a mai napig nagyon népszerű film.

Most már a Titanicot is elhozhatja otthonába. A LEGO 10294 Titanic segítségével a legendás hajó élethű LEGO változatát hozhatod el otthonodba. Készen állsz az eddigi legnagyobb LEGO készletre?

Több mint 9,000 tégla

Bizton állíthatjuk, hogy a LEGO Titanic egy fantasztikus szerkezet. A modell 135 centiméter hosszú, és több mint 9000 téglából áll. A hajó összesen 44 centiméter magas, 16 centiméter széles és 135 centiméter hosszú. Ez azt jelenti, hogy a modell 1:200 méretarányú.

Sok élethű részletet tartalmazó modellt építesz. Többek között a hidat, a sétányfedélzetet és a hajó úszómedencéjét is részletesen megépíted. A nagy lépcsőház, a dohányzóhelyiség és a kazánház sem hiányzik. Ahhoz, hogy mindezeket a részleteket megfelelően megcsodálhassuk, a hajó három részre van osztva. Ez lehetővé teszi, hogy minden részletre kellő figyelmet fordítson.

A hajó kiállítása

Miután órákon át szorgalmasan építetted a LEGO Titanicot, ki akarod majd állítani. Így mindenki megcsodálhatja az építési teljesítményt és a fantasztikus hajót. Ehhez kapsz egy névtáblát és egy praktikus állványt a LEGO 10294 Titanichoz.

Keresse meg a tökéletes helyet otthonában, és adjon a Titanicnak egy nagyszerű helyet. Mindenkit lenyűgöz a hajó nagyszabásúsága, a sok részlet és a pompa. És még nem is láttak mozgó részleteket.

A hajócsavarok elforgatásával a hajó belsejében lévő dugattyús motorokat forgathatod. Emelje fel a horgonyt, és állítsa be a feszítőkötelet az árbocok közé. Ezáltal a modell még valóságosabbnak tűnik.

A LEGO és a Titanic rajongóinak

Ez a LEGO készlet tökéletes ajándék minden Titanic-rajongónak, de minden LEGO-t izgatni fog a hatalmas építési kihívás, amit ez a hajó kínál. Lepj meg valakit ezzel a csodálatos kihívással és a lenyűgöző eredménnyel. Ezt a modellt nézegetni soha nem lesz unalmas.

Újra és újra el fog ámulni az elsöprő részleteken, a modell méretén és a kolosszális teljesítményen. Még azok is meglátják a hajó szépségét ezzel a modellel, akik nem rajonganak a Titanicért.

A végső kihívás

Az eddigi legnagyobb LEGO készlet, fantasztikus részletekkel, a legnagyobb építési kihívás minden felnőtt LEGO-rajongó számára. Vállalja a kihívást, majd élvezze a csodálatos eredményeket nap mint nap.

Már megvan a fejében a legendás Titanic tökéletes helye? Akkor ne várj tovább, és szerezd be ezt a csodálatos építési kihívást!

  • Építsd meg a világ egyik leghíresebb óceánjárójának elképesztő LEGO modellváltozatát ezzel a LEGO Titanic 10294 modellkészlettel! A több mint 9000 elemet tartalmazó szett kihívást jelentő építési élményt nyújt.
  • Ez az 1:200 méretarányú hajómodell hűen visszaadja a Titanic történelmi részleteit. A valósághű részletek között több mint 300 hajóablakot, az ikonikus hidat, mentőmellényeket, padokat, teherdarut is sok mást is megtalálsz.
  • A hajó 3 szekcióra bontható, így megnézheted a részletesen kidolgozott belteret. Építsd meg és csodáld meg a nagy lépcsősort, a kabinokat, az ebédlőt, a dohányzót, az olvasótermet és a medencét is!
  • Építsd meg és fedezd fel egy működő hajó valósághű funkcióit! Forgasd meg a propellereket, amellyel a belsejében elkezdenek forogni a dugattyús motorok.
  • Ez az óriási Titanic hajómodell egy történelmi, gyűjthető dísztárgy, amely egyes szekcióihoz egy bemutatóállvány tartozik. Tökéletes utolsó simításként egészítsd ki a hajóorrt a névtáblával!
  • Izgalmas építési nyújt a felnőtt LEGO építőknek, a történelem szerelmeseinek és bárkinek, aki érdeklődik a Titanic története iránt. Emellett a lehető legjobb ajándék a történelmi emléktárgyak gyűjtőinek is.
  • Az egyik legnagyobb és leghosszabb LEGO modell több mint 135 cm hosszú, 44 cm magas és 16 cm széles.
  • Ez a gyűjthető és kiállítható LEGO Titanic modellkészlet a kreatív építőmodell-készletek része, amelyeket olyan felnőtteknek terveztünk, akik imádják az elbűvölő designt, a szövevényes részleteket és az elegáns építészetet.
  • A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.