A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO AT-AT 75313

Ltvnyos, megpthet s killthat LEGO Star Wars AT-AT modell

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO AT-AT
SKU 75313
EAN 5702016913866
Darabok 6785
Sorozat LEGO Star Wars
Kor 18+ év
LEGO ár 339 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO AT-AT 75313 leírás

Megérkezett az AT-AT (75313), amire minden LEGO Star Wars rajongó várt. Az Ultimate Collector sorozat megépíthető és kiállítható modelljének állítható lábai és feje van, emellett tartalmaz ágyúkat valósághű, visszarúgó mozdulattal, forgóágyúkat, nyílást a bomba ledobásához, valamint egy kampót Luke Skywalker köteléhez, akárcsak a hoth-i csatában.

Egy Birodalmi hadsereg is elfér benne
Az AT-AT több mint 62 cm magas, emellett könnyedén kinyitható, így a részletes belteret is megnézheted. A főtest belsejében elég hely van 40 LEGO minifigurának (a készletben 9-et találsz, köztük Veers tábornokot és Luke Skywalkert), 4 speeder bike-nak (2 mellékelve), valamint a csomagban található E-Web gyorstüzelésű ágyúnak is. A fej/pilótafülke 2 LEGO minifigura-ülést tartalmaz, amelyek mellett még 1 vagy több minifigura is elfér. Az adattáblával teljessé varázsolhatod ezt az elbűvölő dísztárgyat.

Szuper ajándék
Ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO Star Wars készlet különleges ajándék lehet magadnak, a Star Wars rajongóknak és bármely haladó szintű LEGO építőnek. Tartozik hozzá egy átlátható útmutató is, így a magával ragadó és kihívást jelentő építés minden egyes lépését élvezni fogod.

  • Építsd meg és állítsd ki a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmből ismert AT-AT (75313) legelső LEGO Star Wars Ultimate Collector sorozatbeli változatát!
  • Találsz benne 9 LEGO Star Wars minifigurát – Veers tábornokot, Luke Skywalkert, egy rohamosztagos parancsnokot, 4 rohamosztagost és 2 AT-AT pilótát –, valamint egy adattáblát is, ami teljessé varázsolja a bámulatos dísztárgyat.
  • A modellnek állítható lába és feje van, emellett találsz benne nyitható fedélzeti nyílásokat, ágyúkat valósághű, visszarúgó mozdulattal, forgóágyúkat, egy nyílást a bomba ledobásához, valamint egy kampót, amihez Luke Skywalker kötelét rögzítheted.
  • Az AT-AT-nak leemelhető paneljei vannak, így a belsejét is megnézheted. A főtestben elég hely van 40 LEGO minifigurának, 4 speeder bike-nak (2 mellékelve), és a csomagban található E-Web gyorstüzelésű ágyúnak is.
  • Ez a 6785 elemből álló készlet komplex és izgalmas építési élményt nyújt, így a lehető legjobb születésnapi vagy ünnepi ajándék saját magadnak, a Star Wars műértőknek és a haladó szintű LEGO építőknek.
  • A több mint 62 cm magas, 69 cm hosszú és 24 cm széles, kockákból épült LEGO Star Wars UCS modell bármelyik szobában remekül fog mutatni.
  • Olyan Star Wars rajongó vagy, aki számára még újak a LEGO készletek? Ne aggódj! Egy átlátható útmutató is tartozik hozzá, így lépésről lépésre, a saját tempódban építheted meg ezt a komplex építményt.
  • A felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO Star Wars készletek olyan kiváló ízlésű hobbiépítőknek készültek, akik imádják a szórakoztató DIY projekteket, amelyekkel kreatív módon kapcsolódhatnak ki.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.