A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10284 Camp Nou FC Barcelona

Tbb, mint egy klub

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Camp Nou FC Barcelona
SKU 10284
Darabok 5509
Sorozat LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 119 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10284 Camp Nou FC Barcelona leírás

  • Ez a látványos készlet izgalmas építést nyújt az FC Barcelona felnőtt rajongóinak. A focirajongók örömmel fogják megalkotni az FC Barcelona ikonikus Camp Nou stadionjának valósághű, gyűjthető LEGO® modelljét.
  • Nézd meg a pálya, a lelátók és a bejárat valósághű másolatát ebben a LEGO® Camp Nou – FC Barcelona 10284 építőkészletben! A modell 5 szekcióra bontható, így hozzáférhetsz az egyes részekhez.
  • Az extra részletek életre keltik a meccs napjának izgalmait. Nézd meg a sajtófülkét, a játékosok alagútját és a csapatbuszt, valamint az FC Barcelona klubszíneiben pompázó lobogókat!
  • Ez a felnőtteknek szánt, FC Barcelona stadion LEGO® építőkészlet a lehető legjobb ajándék azoknak, akik imádják a focis emléktárgyakat, az FC Barcelona árucikkeket és a gyűjthető tárgyakat.
  • Több mint 20 cm magas, 49 cm széles és 46 cm mély, így igazán szemet gyönyörködtető dísztárgy lesz.
  • A focirajongók igazán értékelni fogják az olyan valósághű részleteket, mint a lelátókon található, híres „Més Que Un Club” (Több, mint egy klub) mottót.
  • A készlet tartalmaz egy exkluzív építési útmutatót, ami segítséget és inspirációt nyújt. Ásd bele magad a klub és a stadion történetébe, és olvass el egy interjút a LEGO® tervezővel, aki megalkotta a modellt.
  • Ez a LEGO® Camp Nou – FC Barcelona készlet azon építőmodell-készletek része, amelyeket olyan felnőtt építésrajongóknak terveztünk, akik imádják az elbűvölő designt, a szövevényes részleteket és az elegáns építészetet.
  • A LEGO® építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.