A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Tbb, mint egy klub

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Camp Nou – FC Barcelona
SKU 10284
Darabok 5509
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 119 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284 leírás

A Camp Nou az FC Barcelona világhírű labdarúgó-stadionja. A lenyűgöző stadionban számos legendás labdarúgó-mérkőzést játszottak. Most újra átélheted az összeset, vagy lejátszhatod a saját meccseidet a LEGO Camp Nou-val.

A készlet tele van hiteles részletekkel és elemekkel, amelyeket a futballrajongók és a LEGO-rajongók egyaránt értékelni fognak. Hová fogod tenni ezt a csodálatos ódát a futballstadionhoz?

Öt részre osztható

A LEGO 10284 építése nagy munka, amit élvezni fogsz. A több mint 5500 téglából egy részletes futballstadiont építhetsz. A „Més Que Un Club” feliratú oldalsó lelátótól kezdve az eredményjelző táblákig és a játékosok alagútjáig minden megtalálható. Még egy játékosbuszt is építhetsz, amellyel a csapat a stadionba érkezik.

Az építkezés után a móka még nem ért véget. Csodálja meg a sok részletet, és élvezze az építkezést. A LEGO Camp Nou öt részre osztható, így mindenhez eljuthatsz, és láthatod a stadion építését.

Minden részletre gondoltunk

A LEGO minden részletre gondolt a LEGO 10284 tervezésekor. Az FC Barcelona színeiben pompázó transzparensek és zászlók életre keltik a meccsnapot, míg a Barça-logók és egyéb matricák még valósághűbbé teszik a stadiont.

Ha teljesen összeszerelted a LEGO Camp Nou-t, egy lenyűgöző, körülbelül 20 centiméter magas, 49 centiméter széles és 46 centiméter mély stadiont kapsz. Ez minden FC Barcelona-szurkoló otthonában látványosság lesz.

Merüljön el a történelemben

Nemcsak maga a készlet, de még a használati utasítás is tele van részletekkel. A gazdagon illusztrált építési útmutató alapján ez a projekt sokkal könnyebbé válik.

Ugyanakkor ebben a füzetben megismerheted a legendás klub történetét, és interjút olvashatsz a tervezővel, aki ezt a LEGO-készletet tervezte. Ez inspirálni fogja Önt, és még szórakoztatóbbá teszi a készlet építését.

Tökéletes ajándék az FC Barcelona szurkolóknak

Ön vagy ismer egy igazi FC Barcelona szurkolót? Akkor ez a készlet nem hiányozhat a gyűjteményéből. Az építés után a Camp Nou miniatűr változata igazi szemet gyönyörködtető lesz otthonában. Így újra és újra élvezheted ezt a csodálatos LEGO építőszettet. Van már egy jó hely a fejedben a Camp Nouban?

  • Ez a látványos készlet izgalmas építést nyújt az FC Barcelona felnőtt rajongóinak. A focirajongók örömmel fogják megalkotni az FC Barcelona ikonikus Camp Nou stadionjának valósághű, gyűjthető LEGO modelljét.
  • Nézd meg a pálya, a lelátók és a bejárat valósághű másolatát ebben a LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284 építőkészletben! A modell 5 szekcióra bontható, így hozzáférhetsz az egyes részekhez.
  • Az extra részletek életre keltik a meccs napjának izgalmait. Nézd meg a sajtófülkét, a játékosok alagútját és a csapatbuszt, valamint az FC Barcelona klubszíneiben pompázó lobogókat!
  • Ez a felnőtteknek szánt, FC Barcelona stadion LEGO építőkészlet a lehető legjobb ajándék azoknak, akik imádják a focis emléktárgyakat, az FC Barcelona árucikkeket és a gyűjthető tárgyakat.
  • Több mint 20 cm magas, 49 cm széles és 46 cm mély, így igazán szemet gyönyörködtető dísztárgy lesz.
  • A focirajongók igazán értékelni fogják az olyan valósághű részleteket, mint a lelátókon található, híres „Més Que Un Club” (Több, mint egy klub) mottót.
  • A készlet tartalmaz egy exkluzív építési útmutatót, ami segítséget és inspirációt nyújt. Ásd bele magad a klub és a stadion történetébe, és olvass el egy interjút a LEGO tervezővel, aki megalkotta a modellt.
  • Ez a LEGO Camp Nou – FC Barcelona készlet azon építőmodell-készletek része, amelyeket olyan felnőtt építésrajongóknak terveztünk, akik imádják az elbűvölő designt, a szövevényes részleteket és az elegáns építészetet.
  • A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.