A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Szellemirtók ECTO-1 10274

Mit fogsz pteni ECTO-1-et!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Szellemirtók ECTO-1
SKU 10274
Darabok 2352
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 97 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Szellemirtók ECTO-1 10274 leírás

Ha Szellemirtók rajongó vagy, akkor nálunk megtalálod a tökéletes darabot – a LEGO Szellemirtók ECTO-1-et! Szakadj ki a stresszes hétköznapokból és szánj magadra egy kis időt, miközben megépíted a Szellemirtók filmekből ismert 1959-es Cadillac Miller-Meteor átalakított mentőautó LEGO változatát!

Rémisztően klassz részletek
A Szellemirtók: Az örökség című film alapján készült ECTO-1 modell működő kormánnyal, csapóajtóval, szellemcsapdával, kihúzható hátsó lövészüléssel, protonhátizsákkal és az eredeti autó klassz részleteivel, például az ikonikus Szellemirtók logóval is el van látva.

A következő építési projekted
Ehhez a megépíthető autómodellszetthez nincs szükséged LEGO készletekből álló gyűjteményre. Csupán egy asztalnyi helyre és egy kis Szellemirtók zenére, ami a háttérben szól. Ez a LEGO autókészlet az inspiráló LEGO építőkészletek gyűjteményének a része, amely olyan felnőtteknek készült, akik imádják a klassz kialakításokat. Nagyszerű Szellemirtók témájú meglepetés lehet saját magadnak, vagy egy autómodell-építőnek, aki a következő projektjét keresi.

  • Ez az ECTO-1 építőkészlet tökéletes olyan LEGO kocka- és Szellemirtók rajongók számára, akik a következő autómodelljüket szeretnék megépíteni vagy egyszerűen csak szívesen elmerülnének egy hobbiprojektben.
  • Ez nem egy Szellemirtók témájú játék. Ez egy felnőtteknek szánt autókészlet, amely működő kormánnyal, csapóajtóval, szellemcsapdával, kihúzható lövészüléssel, valamint egy mozgatható szellemszimatolóval és más paranormális jelenségeket észlelő felszerelésekkel van ellátva.
  • Úgy gondolod, hogy minden a részleteken múlik? Az ívelt szélvédőt, a moduláris kormánykereket és a Szellemirtók stílusú díszítéssel ellátott kockát tartalmazó, valósághűen kidolgozott készlet nagyszerűen fog mutatni otthon vagy az irodában.
  • A Szellemirtók és a LEGO rajongók számára egyaránt ideális ECTO-1 autómodell órákon át tartó szórakozást és magával ragadó építési élményt nyújt a felnőtteknek. Nagyszerű ajándék bárkinek, aki odavan a megépíthető autómodellekért.
  • A több mint 22,5 cm magas, 47 cm hosszú és 16,5 cm széles ECTO-1 telis-tele van olyan eredeti részletekkel, amelyeket büszkén fogsz kiállítani.
  • Ehhez a megépíthető modellhez nincs szükség elemekre – kizárólag ektoplazmával működik (csak viccelünk).
  • A lépésről lépésre vezető építési útmutató mellett a modellhez egy exkluzív útmutató is tartozik, amelyben megtalálod a kialakítás részleteit és az ECTO-1 történetét (Csak angol nyelven. Más nyelven a LEGO.hu/ecto-1-book honlapról tölthető le).
  • A készlet a felnőtteknek szánt, inspiráló LEGO építőkészletek sorozatának része, amelyet olyan LEGO rajongók és hobbiépítők számára terveztek, akik imádják a gyönyörű kialakításokat és az eleganciát sugalló építészetet.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket szigorú teszteknek vetjük alá, annak érdekében, hogy minden építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy ez az dísztárgymodell annyira strapabíró, amennyire gyönyörű is.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.