A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

ptsd meg s lltsd ki a bmulatosan rszletezett Old Trafford modellt!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Old Trafford – Manchester United
SKU 10272
EAN 5702016667998
Darabok 3898
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 16+ év
LEGO ár 99 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Old Trafford – Manchester United 10272 leírás

A Manchester United rajongók örömmel fogják megépíteni az Old Trafford nagy LEGO készletét (10272), így bizonyítva a világ leghíresebb labdarúgóklubja iránti hűségüket. A LEGO futballstadion építőkészlete szórakoztató kihívást nyújt ahhoz, hogy egy bámulatos, kiállítható modellt alkoss.

A tökéletes Manchester United témájú ajándék
A Manchester United rajongói otthon vagy az irodában is kiállíthatják az Old Trafford másolatát. Az új LEGO Creator sportkészletek 2020 januárjában való megjelenése egybeesik a stadion 110. évfordulójával. Ez a felnőtteknek szánt építőkészlet számos nosztalgikus részletet tartalmaz, többek között a játékosok alagútját és a Szentháromság szobrát is.

Keltsd életre szenvedélyeidet a haladó építőknek szánt LEGO készletekkel!
A haladó építőknek szánt LEGO Creator Expert építőkészletek lehetővé teszik a felnőttek számára, hogy olyan modelleket építsenek, melyek a legnagyobb szenvedélyük alapján készültek, többek között autókat, épületeket és stadionokat. Miután elkészültél a kihívást jelentő és szórakoztató építéssel, ezek a kockából épült, gyűjtői modellek remekül fognak mutatni otthon vagy az irodádban kiállítva.

  • Szemet gyönyörködtető építőkészlet felnőtteknek, mellyel megalkothatják az Old Trafford részletesen kidolgozott modelljét. Tökéletes Manchester United témájú ajándék a rajongóknak, akik ki szeretnék mutatni kiolthatatlan támogatásukat ezzel a LEGO futballstadion kiállításával.
  • Az Old Trafford 1:600 arányú másolatát tartalmazó építőkészlet. Ez a LEGO futballstadion szórakoztató és izgalmas építési élményt nyújt, emellett lehetővé teszi a rajongók számára, hogy felélénkítsék a Manchester United-hoz kapcsolódó, értékes emlékeiket ezzel a részletesen kidolgozott modellel.
  • Ez az első lehetőség, hogy építőkockákból megépítsd a Manchester United Old Trafford stadionjának másolatát. A LEGO futballstadion káprázatosan fog mutatni otthon vagy az irodában.
  • Ez a 3898 elemet tartalmazó, nagy LEGO futball készlet egyedi Manchester United témájú ajándék a felnőttek számára. Az építők elmerülhetnek egy hosszú és elégedettséggel eltöltő projektben, emellett a klub iránti szenvedélyüket is kimutathatják vele.
  • Az Old Trafford-Manchester United LEGO futballstadion méretei: 18 cm magas, 47 cm hosszú és 39 cm széles. Tökéletes méretű ahhoz, hogy olyan valódi részleteket tartalmazzon, mint például a játékosok alagútja és Sir Alex Ferguson szobra.
  • Ehhez a tapasztalt építőknek szánt készlethez nincs szükség elemekre, így ebben a LEGO futballstadionban a meccs végét jelző sípszó sosem hangzik el.
  • Ez a LEGO készlet fantasztikus építési élményt nyújt, emellett egy könnyen követhető, lépésről lépésre vezető útmutatót is tartalmaz, melynek segítségével egy igazán izgalmas folyamatban lesz részed.
  • A haladó építőknek szánt LEGO Creator Expert építőmodell készletek lehetővé teszik a felnőttek számára, hogy kihívást jelentő projektben merüljenek el, valamint olyan játékgyűjteményt alkossanak, mely a legnagyobb szenvedélyük alapján készült modelleket tartalmaz, többek között autókat, épületeket és stadionokat.
  • A LEGO építőkockák már több mint 60 éve megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • Tudod, hogy a LEGO készletekkel biztonságban vagy. Kockáinkat és elemeinket a lehető legalaposabban leteszteltük, így megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.