A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A Mikulás látogatása 10293

A Mikuls hamarosan megrkezik!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Mikulás látogatása
SKU 10293
EAN 5702016914313
Darabok 1445
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 34 392 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A Mikulás látogatása 10293 leírás

Egy látogatás az egyetlen Mikulástól, ki ne szeretné ezt! A LEGO Mikulás látogatásával minden karácsony szerelmesének álma újra és újra valóra válhat. Építsd meg a részletes karácsonyi házat, és élvezd a sok meglepetést.

A kivilágított karácsonyfától a kertben a kandalló feletti zoknikig minden hagyományra gondoltak. Melyik részlet tetszik a legjobban?

Jöjjön karácsonyi hangulatban

Akár egy héttel karácsony előtt, akár a nyár közepén, a LEGO 10293 mindig karácsonyi hangulatba hoz. Amint meglátod a ház hóval borított tetejét, a kandalló mellett a kekszet és a tejet, a vidáman becsomagolt ajándékokat és a hangulatosan megterített asztalt, máris reméled, hogy december van.

A LEGO Télapó látogatása a különleges LEGO Téli falu kollekció része. Ezek a felnőtteknek szánt építőkészletek mind karácsonyi témájúak. Építsd meg a saját LEGO karácsonyi faludat, és élvezd a meghitt hangulatot.

Tökéletes ajándék az ünnepekre

Ez a LEGO építőkészlet tökéletes ajándék az ünnepekre. Nemcsak a címzett fogja élvezni az építkezést, hanem utána a ház lenyűgöző kiegészítője lesz az otthonnak. A ház 19 centiméter magas, 27 centiméter széles és 16 centiméter mély.

Két szintből áll. Fordítsa ki a hátsó tetőt, hogy jobban hozzáférjen a hálószobához. Ráadásul a házban mindenütt ajándékok vannak elrejtve. Megtalálod mindet?

A karácsony nem teljes a Mikulás nélkül

Ho-ho-ho! Ebből a LEGO készletből természetesen nem hiányozhat az egyetlen és egyetlen Télapó sem. A Mikulás boldogan vár a tetőn az ajándékokkal teli zsákjával. Hagyd, hogy a kandallóban landoljon a kéményen keresztül, és kezdődhet a buli.

Szeretne karácsonyi fényeket elhelyezni? Nyomja meg a kertben álló karácsonyfa tetejét, és figyelje, ahogy a fa fényei gyengéden kigyulladnak. Ráadásul a házzal együtt kap egy apát, egy anyát és egy lányt is. Így annyiszor játszhatod újra a meghitt karácsonyi napokat, ahányszor csak szeretnéd. Jöjjön most a karácsony!

Tökéletes a karácsony szerelmeseinek

Ez a LEGO készlet ideális ajándék a karácsony szerelmeseinek. Nagyon jól fog szórakozni mind az építéssel, mind a részletes modell csodálásával. Utána állítsa a házat egy szép helyre, és használja egyedi karácsonyi dekorációként.

Kombináld ezt a készletet a többi LEGO Winter Village készlettel, hogy fantasztikus téli falut varázsolj a nappalidba. Ez garantáltan jó móka lesz idén karácsonykor!

  • Élvezd a varázslatos, karácsonyi építést ezzel a LEGO A Mikulás látogatása (10293) építőkészlettel! Fedezd fel a Mikulás látogatásának összes hagyományát egy elbűvölő, kiállítható karácsonyi házikóban.
  • A 4 minifigura között találsz egy apukát, egy anyukát, egy lányt és a Mikulást, így végtelenül meghitt, családi estét alkothatsz. Nézd meg, ahogy a Mikulás a nagy kéményen leereszkedik a kandallóba!
  • Fedezd fel a szövevényes beltér összes ünnepi részletét! Találsz zoknit a kandallóra akasztva, egy tányér sütit és tejet a Mikulásnak, valamint a ház körül elrejtett ajándékokat is.
  • Ez a modell minden szögből csodálatosan fest, így tökéletes ünnepi dísztárgy lehet. Nézd meg az aranyos konyhát, ahol egy kockákból épült mixert is találsz.
  • Dobd fel a téli etestét ünnepi világítással! A karácsonyfa tartalmaz egy világító elemet (amihez elemet is találsz a csomagban), ami világítani kezd, ha megnyomod a fa tetejét.
  • Karácsonyi ajándékötleteket keresel? Ez a modellépítő-készlet ideális a LEGO rajongóknak vagy bármelyik felnőttnek és családtagnak, aki örülne egy gyönyörű, kiállítható modellépítő-készletnek.
  • Ez a gyűjthető, karácsonyi házikó több mint 19 cm magas, 27 cm széles és 16 cm mély. A hátsó tető kihajtható, így jobban hozzáférhetsz a felső emeleti hálószobához.
  • A LEGO Téli falu gyűjtemény részeként ez a gyűjthető és megépíthető karácsonyi házmodell olyan kreatív építőkészletek közé tartozik, amelyeket felnőtt építésrajongóknak terveztek.
  • A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.