A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Colosseum 10276

Alkosd meg Rma ikonjt ezzel a kolosszlis ptmnnyel!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Colosseum
SKU 10276
EAN 5702016668032
Darabok 9036
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 220 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Colosseum 10276 leírás

A világon semmi sem fogható a római Colosseum tekintélyéhez. Szóval szakadj ki a szürke hétköznapokból, és vágj bele az eddigi (2020 novemberében) legnagyobb LEGO építmény elkészítésébe! Ez az óriási, 9036 elemből álló Colosseum modell a híres szerkezet minden egyes részét hihetetlen aprólékossággal ábrázolja. Az eredeti részletek között megtalálod a külső homlokzat északi részét, valamint ikonikus boltíveit is. A modell 3 emeletet tartalmaz, amelyeket dór, ión és korinthoszi oszloprendek díszítenek, míg a tetőtér korinthoszi pilaszterekkel van dekorálva.

Bámulatba ejtő, kiállítható darab
A LEGO Colosseum (10276) egy ovális bemutató alaplapon nyugszik, így a modell minden szögből jól látható. Ez az egyik legnagyobb LEGO modell, ám még így is könnyedén felveheted, hogy minden szögből megvizsgáld a boltíveket.

Élvezetes építési projekt
A Colosseum a LEGO modellek gyűjteményének része, amelyet olyan felnőtteknek ajánlunk, akik imádják a gyönyörű építészetet és az ötletes kialakításokat. Emellett nagyszerű ajándék az építészet rajongóinak és a LEGO szerelmeseinek is.

  • Keltsd életre a hatalmas Colosseum kockából épült modelljét ezzel a felnőtteknek szánt, magával ragadó és izgalmas LEGO Colosseum (10276) modellkészlettel!
  • Az elképesztő, 9036 elemből álló Colosseum modell a valaha volt legnagyobb LEGO készlet (2020 novemberében), amely órákon át tartó kikapcsolódást nyújt felnőtteknek, akik imádják az építőkészleteket.
  • A Colosseum emléktárgy bámulatos részletei egész biztosan lenyűgözik az építészeti modellek rajongóit. A 3 emeletes modellt dór, ión és korinthoszi oszloprendek díszítik.
  • Ha különleges ajándékokat keresel az építészet és a történelem rajongóinak, akkor ez az építőkészlet nagyszerű választás, hiszen órákon át tartó fizikai építési élményt nyújt, amelynek eredménye egy bámulatos, kiállítható Colosseum modell.
  • Ez a Colosseum építészeti modell több mint 27 cm magas, 52 cm széles és 59 cm mély. 9036 elemével ez az egyik legnagyobb LEGO készlet a világon, ám ennek ellenére egyszerűen felemelhető és megforgatható.
  • A rómaiaknak nem volt szükségük elemekre, és neked sincs! Ezt a Colosseum modellt a képzelőerő működteti – nincs szükség elemekre.
  • Ehhez a modellhez egy exkluzív építési útmutató is tartozik, amelyben inspiráló kialakításbeli és történelmi részleteket találsz.
  • Az inspiráló LEGO építőkészletek sorozatának része, amelyet a LEGO építésrajongóknak és olyan hobbiépítőknek terveztek, akik imádják az elegáns kialakításokat, a gyönyörű építményeket és a részletekkel teli modelleket.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket szigorúan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy ez az építészeti modell örök életű lesz.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.