A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Könyvesbolt 10270

ptsd meg s lltsd ki a bks Knyvesboltot s a modulris vrosi hzat!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Könyvesbolt
SKU 10270
EAN 5702016667974
Darabok 2504
Sorozat LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Kor 16+ év
LEGO ár 79 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Könyvesbolt 10270 leírás

Alkosd meg a mellékutcai könyvesbolt báját, melyet bármelyik európai faluban vagy kisvárosban felfedezhetsz, ezzel a LEGO Creator Expert gyűjtői játékkal! A 3-emeletes könyvesbolt és a szomszédos moduláris városi ház tele van szórakoztató építési technikákkal és meglepő részletekkel, többek között egy kirakattal, olvasósarokkal és nyílt végű kialakítással. A gyűjtők örömmel és büszkén fogják kiállítani ezt a nagy, 2504 elemből álló LEGO készletet a többi moduláris épületük mellett.

Folyamatosan növekvő, moduláris ház gyűjtemény
A LEGO Creator Expert Moduláris épületek sorozat a fejlett, összekapcsolódó épületek prémium gyűjteménye, melyeket szerte a világban megtalálható, eredeti kialakítások jellemeznek.

LEGO készletek, melyek életre keltik a szenvedélyt
A LEGO Creator Expert építőkészleteket a szenvedéllyel rendelkező felnőttek és tinédzserek számára ajánljuk. Az eredeti épületektől a klasszikus autókon át bármilyen vágy tárgyáig a Creator Expert haladó építőknek szánt LEGOkészletei a nosztalgia, az álmodozás, az önkifejezés, a színtiszta szórakozás és a meglepetés világát nyújtja.

  • A haladóknak szánt LEGO Creator Expert Moduláris épületek készlet könyvesboltja és a városi ház tele van meglepő és váratlan részletekkel, melyek a tiniknek és felnőtteknek egyaránt vidám építési élményt és a kiállításával járó büszkeséget adnak.
  • Ez a nagy, 3-emeletes LEGO készlet rengeteg részletet tartalmaz, többek között egy kirakatot, könyvespolcokat, olvasósarkot és lakóteret a városházban. Az 5 minifigura pedig valóban életre kelti ezt a gyűjtői játékot.
  • Ez a készlet a Modulárisépületek sorozat része – az összekapcsolódó építőjáték modellek folyamatosan bővülő gyűjteménye, melyeket kombinálva olyan bámulatos utcai jeleneteket alkothatsz, melyeket építők és gyűjtők egyaránt örömmel állítanak ki.
  • A 2504 elemből álló LEGO építőkészlet inspiráló születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék lehet a tinédzserek és felnőttek számára.
  • A több mint 29 cm magas, 25 cm széles és 25 cm mély, megépíthető modell lenyűgözően mutat önmagában vagy egy nagyobb Moduláris épületek sorozat utcai jelenetének részeként.
  • Nincs szükség elemekre… ezt a tapasztalt építőknek szánt készletet csakis a képzelet és a kreativitás ereje irányítja.
  • A színes, lépésről lépésre vezető útmutatóval ellátott, haladó építőknek szánt készlet izgalmas építési élményt nyújt, akár egyedül éled át, akár egy szeretteddel osztod meg ezt az élményt.
  • A LEGO Creator Expert moduláris ház játékokkal a tinik és felnőttek elmerülhetnek olyan dolgok kihívást jelentő építésében,melyekért általában lelkesedünk, például klasszikus autókon, eredeti épületeken, vásári játékokon és még sok minden máson.
  • A LEGO kockákat már 1958 óta úgy teszteljük, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.