A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Pickup teherautó 10290

Izgalmas projekt, telis-tele vetern rszletekkel

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Pickup teherautó
SKU 10290
EAN 5702016972030
Darabok 1677
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 54 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Pickup teherautó 10290 leírás

Tökéletes ahhoz, hogy kiszakadj a mai hétköznapokból! Utazz vissza az 1950-es évekbe ezzel a LEGO Pickup teherautó (10290) építési projekttel! A részletekkel teli, valósághű modell felidézi a veterán pickup teherautó kerekített vonalainak formáját. Fedezd fel a valósághű pickup teherautó modell olyan részleteit, mint a platófellépő, a nyitható ajtók és hátsó ajtó, valamint a levehető fakorlátok.

Ünnepeld az évszakokat!
Ez a teherautó egész évben keményen dolgozik, miközben terméseket szállít a Green Farmról. Készíts évszaknak megfelelő dísztárgyat a mellékelt kiegészítőkkel! A csomagban találsz egy talicskát virágokkal és egy locsolókannát tavaszra. Nyárra vár rád 2 faláda, paradicsomok, répák és egy fejővödör is. Ősszel faraghatsz tököt, télen pedig koszorút és egy ünnepi ajándékot találsz.

Csodás utazás
Ez a készlet a gyűjthető LEGO építőmodellek sorozatának része, amelynek gyönyörű kialakítását a felnőttek imádni fogják. Ez a szett magával ragadó építési élményt kínál, és a lehető legjobb ajándék a veterán pickup teherautó-modellek rajongóinak.

  • Építsd meg egy 1950-es évekbeli, veterán pickup teherautó valósághű LEGO modelljét! Fedezd fel az összes hiteles részletet, majd állítsd ki a teherautódat, hogy megcsodáld ezt a klasszikus, gyűjthető modellt.
  • Ez a LEGO Pickup teherautó 10290 építőmodell-készlet izgalmas építési élményt nyújt felnőtteknek, miközben megalkotják az ikonikus, kerekített pickup teherautóformát a jármű-kialakítás klasszikus korszakából.
  • Fedezd fel a valósághű pickup teherautó modell olyan részleteit, mint a platófellépő, a nyitható ajtók és hátsó ajtó, valamint a levehető fakorlátok.
  • Frissen a farmról! Fedezd fel a számtalan szezonális kiegészítőt, köztük a talicskát és a locsolókannát, a zöldségeket és a fejővödröt, a tökökkel teli ládát, valamint az ünnepi koszorút és ajándékot.
  • Kormányozd a teherautót, majd nyisd ki az ajtókat, hogy a belsejét is megnézd. A motorháztető szintén kinyitható, így a motort is felfedezheted.
  • A kifejezetten felnőtt LEGO építőknek készült szett izgalmas építést nyújt, amiből egy gyűjthető, kiállítható dísztárgyat alkothatsz. Emellett a lehető legjobb ajándék bárkinek, aki imádja az 1950-es évekbeli, veterán pickup teherautókat.
  • A modell több mint 14 cm magas, 33 cm hosszú és 14 cm széles.
  • Ez az 1950-es évekbeli LEGO pickup teherautó készlet a kreatív építőkészletek sorozatának része, amelyeket olyan felnőtt építésrajongóknak terveztünk, akik imádják az elbűvölő designt, a szövevényes részleteket és az elegáns építészetet.
  • A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.