A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Chevrolet Camaro Z28 10304

Foglalj helyet a vezetlsben

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Chevrolet Camaro Z28
SKU 10304
Darabok 1456
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 68 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Chevrolet Camaro Z28 10304 leírás

Készen állsz rá, hogy a teljesítmény és stílus végső határát feszegesd? Akkor pörgesd fel a „kreatív motorod”! Ideje tisztelettel adózni a klasszikus vintage jármű előtt ezzel a Chevrolet Camaro Z28 (10304) felnőtteknek szánt építőprojekttel. Ne siess! Ezt az élményt ki kell élvezni. Dönts! Építsd meg a számodra tökéletes modellt! Azután állítsd ki, és csak csodáld meg az ikonikus autót.

Nagymértékben testre szabható
Éppúgy, mint a klasszikus 1969-es Chevrolet Camaro Z28 esetében, ezt a rendkívül élethű LEGO autómodellt számtalan módon szabhatod személyre, így az autód pont olyan lehet, amilyennek szeretnéd. Nyitott legyen a teteje vagy sem? Klasszikus vagy elrejthető fényszórókat szeretnél? Fehér, szürke vagy piros versenycsíkokat? A döntés a te kezedben van. De az autó lenyűgöző külseje csak a kezdet. A valósághű részletek közé tartozik egy aprólékosan kidolgozott V8 motor, működő kormányzás és nyitható ajtók, plusz nyitható motorháztető és csomagtartó.

Hagyd, hogy a szenvedélyed hajtson
Épül a kreativitás. Épül a koncentráció. Építsd meg álmaid járműgyűjteményét a felnőtteknek szánt, összerakható járműmodellekkel.

  • Építs meg egy ikonikus amerikai autót – Élvezd ki ezt a felnőtteknek szánt projektet, és alakítsd ki a Chevrolet Camaro Z28 (10304) modell minden részletét fekete színösszeállítással, ezüst tárcsákkal és személyre szabható opciókkal.
  • A te autód, ahogy neked tetszik – A személyre szabható opciókkal igény szerint alakíthatod a modelled, eldöntheted, nyitható legyen-e a tető, klasszikus vagy elrejthető fényszórót szeretnél-e, és milyen színűek legyenek a versenycsíkok.
  • Autentikus részletek – A LEGO Chevrolet Camaro Z28 építőkészletet az eredeti 1969-es autó ihlette, és aprólékosan kidolgozott V8 motorral, működő kormányzással és nyitható ajtókkal, motorháztetővel és csomagtartóval rendelkezik.
  • Retró kiegészítők – A gyűjthető klasszikus autómodellhez különféle kiegészítők tartoznak, például plüss dobókocka tükördísz, nyomtatott mintás, autós magazint ábrázoló lapocska, plusz 2 rendszámtáblából is választhatsz.
  • Ajándékötlet – Ez a LEGO Chevrolet Camaro Z28 építőkészlet szuper projekt a felnőtteknek és kiváló ajándékötlet a klasszikus autók szerelmeseinek.
  • Méretek – A modell több mint 10 cm magas, 36 cm hosszú és 14 cm széles
  • Projekt felnőtteknek – Ez a LEGO készlet egy haladó modellekből álló sorozat része, amiket olyan felnőtt építésrajongóknak terveztünk, akik imádják az elbűvölő dizájnt, a szövevényes részleteket és az elegáns struktúrákat
  • Kiváló minőségű anyagok – A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal, ami már 1958 óta így van
  • Garantált biztonság – A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy ez a modell egy igazán robusztus építmény lesz

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.