A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A NASA Discovery űrsiklója 10283

Fedezd fel a galaxist, s mindent, ami azon tl van!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A NASA Discovery űrsiklója
SKU 10283
Darabok 2354
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 81 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A NASA Discovery űrsiklója 10283 leírás

Indulj el az űrbe ezzel a lélegzetelállító LEGO készlettel. A LEGO 10283 segítségével nemcsak a legendás Discovery űrsiklót, hanem a világhírű Hubble űrteleszkópot is újjáépítheted.

A készlet nem kevesebb, mint 2354 alkatrészből áll, és biztosan sok órányi építési szórakozást nyújt. De még az építés után is sokáig élvezheti ezt a rendkívüli szerkezetet. Fedezd fel az összes hiteles részletet, játssz az összes mozgatható alkatrésszel, és indulj el egy emlékezetes űrutazásra.

Egy legendás jármű

A Discovery űrsikló egy legendás űrsikló. Ez a NASA űrrepülőgép nem csak többször volt küldetésen, mint bármely más űrrepülőgép, de a Discovery segített a Nemzetközi Űrállomás megépítésében is.

Ezenkívül a Discovery pályára állította a Hubble űrteleszkópot. Mindezeket a kalandokat, és még sok mást is átélhetsz otthon a Discovery saját verziójával. Az űrrakéta építése igazi küldetés. A szerkezet tele van meglepő részletekkel, például egy mozgatható robotkarral és egy rendkívül részletes pilótafülkével.

Ezzel nagyon jól fogsz szórakozni az építésen, de az is szórakoztató, ha utána részletesen megnézed a rakétát. Még a LEGO Hubble is mozgatható napelemekkel rendelkezik, akárcsak az igazi. Csodálja meg ezeknek az építményeknek az idegen világát.

Egy igazi szemet gyönyörködtető

Egy ilyen gyönyörű építményt, mint a LEGO 10283, természetesen meg akarsz osztani másokkal. Ezért a Discovery különböző bemutatóállványokkal érkezik. Így büszkén mutathatja be az űrsiklót irodájában vagy otthonában.

Megválaszthatja, hogyan szeretné bemutatni a Hubble-t. Ez történhet az űrsiklóval együtt, de az űrteleszkóp külön is elhelyezhető. Minden attól függ, hogy Ön szerint mi mutat a legjobban, vagy mihez van elég hely. Így Ön és minden látogatója élvezheti a lenyűgöző Discovery-t. Ez a NASA űrrakéta a LEGO űrkollekció része.

Többek között a Nemzetközi Űrállomás és az Apollo-11 holdraszálló űrhajó is része ennek a gyűjteménynek. Bővítsd idegen gyűjteményedet a Discoveryvel, vagy kezdd el gyűjteni ezeket a lenyűgöző készleteket.

Egy nagyszerű ajándék a rajongóknak

A Discovery egy nagyszerű készlet, amelyet bármely űr- vagy LEGO-rajongónak ajándékozhatsz. A LEGO 10283 egy felnőtteknek szánt modellépítő készlet, amely biztosan tetszeni fog. A LEGO-rajongók igazán értékelni fogják az izgalmas építési kihívást, az űrrajongók pedig megcsodálhatják az űrsikló és az űrteleszkóp hiteles részleteit.

A távoli űrutazások gondolatára mindenki szeretni fog álmodozni. Természetesen az is jó ötlet, ha a készletet ajándékba adod magadnak. Érezd magad igazi űrhajósnak, és indulj felfedezőútra a Discoveryvel. Készen állsz a kihívásra?

  • Vágj bele a felfedezésbe ezzel a felnőtteknek szánt A NASA Discovery űrsiklója (10283) LEGO építőmodell-készlettel!
  • Élvezd az órákig tartó, magával ragadó építést, miközben elkészíted a Discovery űrsiklót és a Hubble távcsövet, amelyek a NASA 1990-es STS-31 küldetésén játszottak főszerepet.
  • Nézd meg az eredeti részleteket, többek között a nyitható raktérajtót, a behúzható futóművet, a nyitható pilótafülkét, a mozgatható csűrőkormányokat, a robotkart, valamint a legénységnek kialakított 5 ülőhelyet.
  • A Hubble űrtávcső LEGO építmény mozgatható napelemeket és egy csapóajtót is tartalmaz, akárcsak a valódi változata.
  • A legjobb ajándékokat keresed olyan felnőtteknek, akik imádják a kreatív projekteket? Akkor ez az űrsiklómodell egész biztosan elbűvöli őket és bárkit, aki szívesen elmerülne egy építési kihívásban, így remek ajándék lehet.
  • Tartozik hozzá egy exkluzív útmutató is, amiben inspiráló tervezési részleteket találsz. A bemutatóállványok segítségével ez az űrsiklómodell szemet gyönyörködtető dísztárgy lesz otthon vagy az irodában.
  • Az űrsiklómodell több mint 21 cm magas, 54 cm hosszú és 34 cm széles, így tökéletes méretű a kiállításhoz.
  • Ez az űrsiklómodell a remek tervezést értékelő, felnőtt LEGO rajongóknak készült, gyűjthető építőmodellek sorozatának része – tökéletes, ha a legjobb ajándékokat keresed olyan felnőtteknek, akik imádnak építeni.
  • A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az elemek egységesek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.