A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Apró cserepes növények 10329

Kszts 9 nvnybl ll elegns dekorcit az otthonod vagy az iroda asztalra a LEGO Icons apr cserepes nvnyek felntteknek szl laksdekorcis ptkszlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Apró cserepes növények
SKU 10329
Darabok 758
Sorozat LEGO Icons
Kor 18+ év
LEGO ár 19 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Apró cserepes növények 10329 leírás

Készíts egy törődést nem igénylő növénydekorációt ezzel a felnőtteknek szóló lakásdekorációs építőszettel! A LEGO Icons Apró cserepes növények (10329) építőprojekt szárazságtűrő, trópusi és húsevő növényfajok alapján készült, amelyek mindegyike cserépszínű növénytartóban pihen. Élvezd a kikapcsolódást a 9 növény megépítése közben, majd állítsd ki őket a lakásodban vagy az irodában!

Ez a készlet remek ajándék a növényrajongóknak és egy csodálatos projekt, amelyet együtt élvezhetsz a barátaiddal és a családdal. Ideális kezdő és haladó építők számára is, hiszen kezdő, középhaladó és haladó nehézségű szinteket tartalmaz. A szetthez mellékelt építési útmutatók digitális változatát a LEGO Builder appban találod meg.

Fedezz fel egy új helyet a kikapcsolódásra a LEGO Botanikai gyűjtemény megépíthető modelljével – a készlet a kimondottan felnőttek számára készült LEGO építőszettek része.

  • Lakásdekorációs építőszett felnőtteknek – Kapcsolódj ki, vagy vegyél részt a barátaiddal, családoddal egy kikapcsolódást nyújtó építési élményben a LEGO Icons Apró cserepes virágok építőkészlettel!
  • Kreatív építés növényrajongóknak – A készlet mindent tartalmaz, amire csak szükséged van, hogy megépítsd a 9, szárazságtűrő, trópusi és húsevő növény alapján készült modellt, amelyek mindegyike terrakotta színű cserépben pihen!
  • LEGO Icons készlet kezdő és haladó építőknek – Válassz a különböző, könnyű, közepes és haladó építési nehézségű modellek közül!
  • Egyszerű dekoráció otthonra vagy az irodába – Bármilyen hely egyedi stílust kap ezzel a megépíthető, gondozást nem igénylő növénydekorációval!
  • Örömteli ajándékötlet – A LEGO Icons Apró cserepes virágok építőszett kiváló születésnapi vagy hétköznapi ajándékötlet a LEGO építőszettek és a növények felnőtt rajongói számára.
  • Digitális építési útmutatót tartalmaz – A készletben található építési útmutató digitális változatát a LEGO Builder appban találod meg.
  • Növények a növényekből – A LEGO Botanikai gyűjteménybe tartozó készlet olyan elemeket tartalmaz, amelyek fenntartható forrásból származó cukornád felhasználásával előállított, növényi alapú műanyagból készültek.
  • Méretek – A 758 elemből álló építőszett (a virágtartóval együtt) 16 cm magas, 10 cm széles és 6 cm mély

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.