A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Természettudományi Múzeum 10326

lvezd a kreatv ptsi projektet a felntteknek sznt LEGO Termszettudomnyi Mzeum kszlettel remek ajndktlet a trtnelem s a termszettudomnyok rajongi szmra!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Természettudományi Múzeum
SKU 10326
Darabok 4014
Sorozat LEGO Icons
Kor 18+ év
LEGO ár 121 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Természettudományi Múzeum 10326 leírás

Fedezd fel a kikapcsolódást a LEGO Icons Természettudományi Múzeum (10326) felnőttek szánt építőkészlettel! A Moduláris épületek gyűjteményhez tartozó, ikonikus részletekkel teli készlet számos kockából épült kiállításnak ad otthont, köztük egy brachiosaurus csontvázzal, amely az átriumon át egészen a múzeum 2. emeletéig tornyosul.

Készülj fel egy remek kalandra ezzel a szuper LEGO készlettel, miközben elemenként rakod össze a múzeum részleteit és kiállításait! Az első emeleten természettudományos kiállítások sora vár, míg a második emelet az űrkutatásra és a tudományos műtárgyakra fókuszál, egy külön kiállítóelemmel, amely a klasszikus LEGO készleteket idézi. A tető otthont ad a kurátor irodájának, és 2 tetőablak található rajta, amelyek fénnyel árasztják el az épületet. A klassz történeteket 7 minifigurával alkothatod meg, és velük a szett a kihelyezése is remek!

Ez a szett egy magával ragadó projekt lehet a számodra vagy kiváló születésnapi ajándék lehet a történeti és természettudományi múzeumok rajongóinak. Nézd meg a felnőttek számára készült LEGO építőkészletek széles választékát.

  • Múzeummodell építési projekt felnőtteknek – Szakíts időt egy kis kikapcsolódásra a LEGO Icons Természettudományi Múzeum felnőttek számára készült építőszettel!
  • Mit rejt a doboz? – Mindent, amire szükséged van a LEGO Icons múzeum és a kockából épült természettudományos kiállítások összerakásához, és még 7 minifigurát.
  • Jellemzők és funkciók – A menő LEGO készletek rajongói imádni fogják ezt az épületmodellt és annak tetőablakait, amelyeken keresztül beáramlik a fény a 2 emeltre, megvilágítva az óriási brachiosaurus csontvázat.
  • Kreatív építőkészlet – merülj el a kreativitásban, miközben elemenként rakod össze a részleteket, és mielőtt kiállítod az alkotásodat, hogy mindenki megcsodálhassa!
  • LEGO ajándékötlet a múzeumok és a történelem szerelmeseinek – Ajándékozd a LEGO Icons Természettudományi Múzeum építőszettet olyan felnőtteknek, akik szeretik a geológiát, a csillagászatot és a dinoszauruszokat!
  • Digitális építési útmutató – Ebben a LEGO Icons készletben található építési útmutató digitális változatát megtalálod a LEGO Builder appban.
  • LEGO építés felnőtteknek – Ez a LEGO Icons projekt a Moduláris épületek sorozat része, amely felnőttek számára készült és haladó szintű készleteket tartalmaz.
  • Méretek – A 4014 elemből álló modell 31 cm magas, 39 cm széles és 25 cm mély

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.