A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Atari 2600 10306

Ready player 1

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Atari 2600
SKU 10306
Darabok 2532
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 97 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Atari 2600 10306 leírás

Utazz vissza a 80-as évekbe ezzel a felnőtteknek szóló LEGO Atari 2600 (10306) építőkészlettel. Élvezd a sikerélményt kínáló projektet, és alakítsd ki a konzol, a játékkazetták és a joystick replika minden részletét. A videójátékok szerelmesei imádni fogják a 3 miniépítményt, ami 3 népszerű Atari játék jeleneteit ábrázolja. Még egy titkos, 1980-as évekbeli jelenetet is megépíthetsz a teljes nosztalgia kedvéért.

Ne zavarj: gaming folyamatban
Fedezz fel újra hármat a legnépszerűbb Atari videójátékok közül: az Asteroids, az Adventure és a Centipede játékot. Mindegyikhez kazetta tartozik, plusz mindegyik videójáték történetét ábrázolja egy-egy megépíthető jelenet. A játékokat belehelyezheted a retró stílusú konzolba, vagy a kazettatartóban tárolhatod őket. Nézd meg az eredeti Atari dizájn ihlette látványterveket egy csipet LEGO szellemmel.

Csak még öt percet?
El se tudsz szakadni a kedvenc videójátékodtól? Semmi gond. A felnőtteknek szóló LEGO készletekkel nem kell sietni. Úgyhogy lazíts, és élvezd a folyamatot. Ez a gyűjthető építőkészlet magával ragadó projektet biztosít neked, és kiváló ajándékötlet gamereknek.

  • Építsd meg az 1980-as évek gamer legendáját – Élvezd a meditatív projektet, és tedd össze az Atari 2600 (10306) megépíthető konzol modell összes részletét a joystickkel, játékkazettákkal és megépíthető mini jelenetekkel együtt.
  • Merülj el a retró részletekben – Ez az Atari 2600 konzol replikaverzió csupa olyan autentikus részletet tartalmaz, ami eszedbe juttatja majd az eredetit, persze, némi LEGO csavarral.
  • 3 retró játékkazetta – Építsd meg a 3 klasszikus videójáték: az Asteroids, az Adventure és a Centipede kazettáját. Beleteheted őket a konzolba, épp úgy, mint az eredeti esetében
  • Építsd meg és leplezd le az 1980-as évekbeli jelenetet – A titkos matrica gyereket ábrázol, aki 80-as évekbeli szobában játszik az Asteroids játékkal. Figyeld meg a részleteket: a klasszikus TV-t, kazettás magnót, posztereket, telefont és görkorit.
  • Alkoss és állíts ki 3 gaming tárgyat – Építsd meg a 3 jelenetet, amit az Asteroids, az Adventure és a Centipede játék ihletett: aszteroidákra lövöldöző űrhajót, kastélyt, valamint százlábút és gombát.
  • Találd meg a titkos meglepetést – Tudtad, hogy az Adventure arról is híres, hogy az egyik első játék, amiben úgynevezett húsvéti tojás, azaz jópofa meglepetés van? Erről többet is megtudhatsz a LEGO tervező ismertetőjéből
  • Méretek – A fő konzol modell több mint 8 cm magas, 33 cm széles és 22 cm mély
  • Projekt felnőtteknek – Ez a LEGO készlet egy olyan építőkészlet sorozat része, amiket olyan felnőtt építésrajongóknak terveztünk, akik imádják a gyűjthető modelleket, és értékelik a lenyűgözően részletes dizájnt
  • Kiváló minőségű anyagok – A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal, ami már 1958 óta így van
  • Garantált biztonság – A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy ez a modell egy igazán robusztus építmény lesz

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.