A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Rendőrkapitányság 10278

ptsd meg a LEGO Rendrkapitnysgot, s oldj meg egy mzdes bntnyt!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Rendőrkapitányság
SKU 10278
EAN 5702016913729
Darabok 2923
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 81 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Rendőrkapitányság 10278 leírás

Egy rendőrőrs sok titokkal. Ez biztosan a LEGO 10278. A 2923 alkatrésszel ez egy igazi szakértőnek való építmény. A gyönyörű design és a titkos részletek minden LEGO-rajongó fantáziáját megragadják. Ez a LEGO rendőrőrs nem kevesebb, mint három emelet magas, és minden szinten vannak titkok. Készen állsz arra, hogy felfedezd őket?

Hosszú építési szórakozás

A LEGO 10278 garantálja a több órás építési szórakozást. És amikor végeztél, egyszerűen kezdheted elölről az egészet. Ma eldöntheti, hogy a három emeletből hányat szeretne használni az épületben. Az alaprajzokat az Ön megítélése szerint módosíthatja. Így a játék és az építés ezzel a LEGO rendőrőrssel minden alkalommal kihívást jelent.

Több mint egy rendőrőrs

Lehet, hogy a készlet címe „Rendőrállomás”, de ennél sokkal többet is felfedezhetsz. Az egyik oldalon van egy fánkbolt, ahol a legfinomabb finomságokat lehet vásárolni. A másik oldalon egy újságosbódét találsz, így mindig naprakész vagy a legfrissebb hírekkel.

A LEGO 10278 túl sok részletet tartalmaz ahhoz, hogy megemlítsem. Mit szólnál egy börtöncellához, ahová a gonosztevőt bezárhatnád. De vigyázz, nehogy megszökjön az ágy alatti titkos ajtón keresztül! Nem hiányozhat egy széf sem, amelyben az összes bizonyítékot tárolják. És az összes nyomot tartalmazó táblával bármilyen ügyet meg tudsz oldani. Még egy fényképezőgép is van, így a bűnözőről „fényképet” is készíthet. Ez a LEGO rendőrőrs az igazi.

Moduláris épületek

A LEGO 10278 a LEGO fantáziadús „Moduláris épületek” sorozatának része. A sorozat készletei mind összeillenek, és a felnőtt építők számára rengeteg kihívást kínálnak. Ebben a sorozatban már elég sok különböző épület van, így egy szép várost gyűjthetsz össze.

Ez a rendőrőrs minden bizonnyal szemet gyönyörködtető lesz a városban. A készlethez mellékelt 5 minifigura még inkább életre kelti azt. Vajon a tisztek a következő ügyet is sikerre tudják vinni? Vajon a bűnöző ma megszökik? És a fánkboltnak már van új ízesítésű fánkja?

Keresd meg a saját történeted

Ez a LEGO rendőrőrs arra invitál, hogy találj ki saját történeteket. Számos részlete lehetővé teszi, hogy minden nap új kalandban legyen része. Ha a rendőrőrsöt más moduláris épületkészletekkel kombinálod, még több szórakozásban lesz részed.

A téglák száma és az építési technikák a felnőtt LEGO-rajongók számára is remek kihívást jelentenek, és mindenki élvezni fogja ezt a gyönyörű épületet. Készen állsz a jobb detektívmunkára?

  • A készlet telis-tele van ötletes kialakításokkal és váratlan meglepetésekkel, így ez a LEGO Rendőrkapitányság (10278) építőmodell-készlet tökéletes olyan felnőtteknek, akik figyelmet igénylő projektet keresnek.
  • Fedezd fel a stílusos funkciókat olyan bűnüldöző részletekkel, mint például a nyomokat összekötő, eredeti piros vonalakkal kiegészített esettábla, a szalagos magnetofon, a börtöncella, a bizonyítékraktár és még sok minden más.
  • A 2923 elemet és 5 minifigurát, köztük egy 1940-es évekbeli rendőrt is tartalmazó készletben rengeteg felfedeznivaló vár rád. A mintás csempék, mint például a hirdetőtábla, a telefon és az írógép, életre keltik a részletesen kidolgozott helyszíneket.
  • Egyaránt ideális a valós bűnügyek és a LEGO rajongói számára, hiszen ez az építőkészlet órákon át tartó szórakozást és kreatív élményt nyújt a felnőtteknek.
  • A felnőtt LEGO rajongók imádni fogják a készlet új elemeit, például a 2 rendkívül ritka nugátszínű elemet, a 4 csupasz állatfej elemet, amelyek a párkányt díszítik, valamint a fordított, 2-színű íves elemet.
  • Méretei: több mint 37 cm magas (antennákkal együtt), 25 cm széles és 25 cm mély.
  • A lépésről lépésre vezető építési útmutató mellett a modellhez egy exkluzív füzet is tartozik, amelyben megtalálod a tervezés inspiráló részleteit.
  • Ez a rendőrkapitányság készlet a kreatív építőkészletekből álló Moduláris épületek gyűjteményének része, amelyet olyan LEGO építésrajongóknak terveztünk, akik imádják az elbűvölő kialakításokat, a szövevényes részleteket és az elegáns építészetet.
  • A LEGO építőelemek a legjobb minőségű anyagokból készülnek. A folyamatosság, a kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség minden alkalommal garantált – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.