A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Porsche 911 10295

ptsd meg a Porsche 911 rszletes LEGO vltozatt!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Porsche 911
SKU 10295
Darabok 1458
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 68 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Porsche 911 10295 leírás

Ön rajong az ikonikus Porsche 911-esért? Akkor az új LEGO 10295 pont neked való. Ezzel a széleskörű LEGO készlettel nem kevesebb, mint két különböző autómodellt készíthetsz. A Porsche 911 Targa és a 911 Turbo is elkészíthető a téglákból. Extra építési móka egy dobozban.

A legnagyobb különbség a Porsche 911 Targa és Turbo változata között a tetőben lesz. Ennek oka, hogy a Targa egy félig kabrió, azaz levehető vagy felhajtható tetővel. A Turbo viszont szilárd tetővel rendelkezik.

Egy ikonikus autó, sok részlettel

A LEGO 10295-tel megépíthető Porsche 911 szép részletekkel rendelkezik. Például a fehér autó ajtajai mindketten kinyílnak. A motorháztető, amely az autó hátsó részén található, szintén nyitható. Akárcsak a csomagtartó, amely az autó elején található.

A világosbarna ülések elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. Értékes kiegészítője a LEGO gyűjteményednek. A LEGO 10295 1458 alkatrészből áll, és sok gyűjtő számára kellemes építési kihívást jelent majd. A saját Porsche 911-et 149,99 euróért vásárolhatod meg. A VIP-elővétel február 15-én indul. Két héttel később az ikonikus jármű minden LEGO-rajongó számára megvásárolható lesz.

Járműgyűjtemény

A LEGO frissítette néhány gyűjteményének nevét. Többek között átnevezik a Creator Expert autókat. Így a LEGO 10295 lesz az első jármű, amely a „Járműgyűjtemény” alá tartozik. Lehetséges, hogy visszamenőleg például a LEGO 10265 Ford Mustang is ebbe a gyűjteménybe kerül. Ez a különleges gyűjtemény a 18 éves vagy idősebb felnőtt LEGO-rajongóknak szól.

A doboz is ehhez az új kollekcióhoz lesz igazítva. A LEGO 10271 Fiat 500 az utolsó autó, amely a Creator Expert csomagban jelent meg. Az új Porsche 911-es új Adult Builders csomagolásban jelenik meg. Ezzel a LEGO egyértelműen a felnőtt rajongókra koncentrál. Végül is a LEGO minden korosztály számára szórakoztató.

Speciális kiadás

A Porsche 911 2 az 1-ben készlet különleges megjelenésével a LEGO nagy várakozásokat támaszt a jövőre nézve. Mindenesetre ez az autó nagyszerű kezdet az új járműgyűjteményben. Felnőtt LEGO-rajongóként a LEGO 10295 amúgy is remek kiegészítője lesz a gyűjteményednek. A Porsche 911 Targa vagy a Turbo lesz a kedvence? Nem tudsz választani? Ezután az egyik modellt is rendszeresen átalakíthatja egy másikba. Így ez egy olyan készlet, amely újra és újra órákig tartó építési szórakozást nyújt!

  • Szakadj ki a szürke hétköznapokból ezzel az izgalmas építési projekttel! A LEGO Porsche 911 (10295) autómodell építőkészlet tökéletes szett olyan felnőtteknek, akik egy új, kézzelfogható projektet keresnek.
  • Fedezd fel az összes Porsche 911 részletet, köztük a hátul felszerelt, léghűtéses, sorhatos motort, a működő kormányt, a sebességváltót, a kéziféket és a dönthető üléseket.
  • Melyiket fogod megépíteni? A turbófeltöltős motorral felszerelt Turbo modellt, vagy a motorháztető alatt tárolható, levehető tetővel ellátott Targát?
  • A Porsche 911 Turbo modellautónak széles hátsó tengelye, beépített légterelője, valamint egy töltőlevegő-hűtővel kiegészített turbófeltöltős motorja is van.
  • A Porsche 911 Targa modellautóban találsz egy levehető tetőt, amit a motorháztető alá illeszthetsz, valamint egy ikonikus jelzőrudat és egy vezetőülés mögötti üveget is.
  • A klasszikus autók rajongóinak és a Porsche imádóinak készült, haladó építőknek szánt készlethez egy exkluzív útmutató is tartozik, amelyben inspiráló tervezési részletek várnak rád.
  • Ez a Porsche 911 gyűjthető autómodell több mint 10 cm magas, 35 cm hosszú és 16 cm széles.
  • A legjobb ajándékot keresed egy klasszikusautó-rajongónak? Akkor ez a Porsche 911 gyűjthető építőmodell-készlet nagyszerű választás, hiszen olyan felnőtt LEGO rajongóknak készült, akik értékelik az elbűvölő designt.
  • A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az elemek egységesek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.