A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Rózsacsokor 10328

Engedd, hogy kivirgozzon a kreativitsod a LEGO Icons Rzsacsokor felnttek szmra kszlt ptkszlettel 12 rzsaszlbl ll idtlen ajndk, amely a LEGO Botanikai gyjtemny rsze

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Rózsacsokor
SKU 10328
Darabok 822
Sorozat LEGO Icons
Kor 18+ év
LEGO ár 24 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Rózsacsokor 10328 leírás

Kapcsolódj ki a LEGO Icons Rózsacsokor (10328) lakásdekorációs, felnőttek számára készült építőszettel! Merülj el egy örömteli építési projektben, vagy ajándékozd ezt azt időtálló csokrot egy szerettednek – tökéletes ajándék Valentin-napra vagy bármilyen különleges alkalomra!

Az örömteli építést nyújtó LEGO csokor egy tucat rózsából áll, közülük 4 bimbóban van, 4 félig, 4 pedig teljesen kinyílt. Hosszú száraikkal kiállíthatók a vázában, és még 4 szál fátyolvirág is tartozik hozzá apró, fehér virágokkal. A csokor könnyen megépíthető, és kiállítva bárhol elegáns dísz lehet, továbbá kombinálható a LEGO Botanikai gyűjtemény többi készletével is.

A szettben 6 zacskóba rendezett építőkocka van, a 3 virágzási fázishoz pedig külön útmutatók tartoznak, hogy az építés egyedül és együtt is tökéletes legyen. Az építési útmutatók digitális változata elérhető a LEGO Builder appban. Fedezd fel a kikapcsolódás új formáját a kreatív, felnőtteknek szóló LEGO készletek inspiráló választékával!

  • Megépíthető lakásdekorációs csokor – Kényeztesd magad, vagy vegyél részt egy örömteli építésben a barátaiddal és a családtagjaiddal a LEGO Icons Rózsacsokor felnőtteknek szóló építőszett segítségével!
  • Mit rejt a doboz? – Ez a kreatív építőkészlet mindent tartalmaz, amire szükséged van a tucatnyi hosszú szárú vörös rózsa és a 4 szál fátyolvirág apró, fehér virágainak a megalkotásához.
  • Virágzó bimbók – A LEGO Icons Rózsacsokor a rózsákat a virágzás különböző fázisaiban ábrázolja: 4 teljesenkinyílt rózsa, 4 nyíló rózsa és 4 rózsabimbó.
  • „Mesterséges“ virágdekoráció – Dobd fel egy kis színnel az otthonodat vagy az irodát ezzel a gondozást nem igénylő rózsacsokorral!
  • Ajándékötlet Valentin-napra – Ünnepeljetek születésnapot, bármilyen különleges alkalmat, vagy lepd meg a szerelmedet a LEGO építőkészletek, a lakásdekoráció és a virágok felnőtt rajongói számára tervezett szettel!
  • Építs egyedül, barátokkal vagy a családdal! – Ez a LEGO Icons szett 6 zacskó építőkockát, a virágzás 3 fázisához pedig külön útmutatókat tartalmaz, így az építés egyszemélyes és csoportos projekt is lehet.
  • A LEGO Botanikai gyűjtemény része – „Találj egy új helyet“ a kikapcsolódásra a kifejezetten felnőttek számára készült LEGO építőkészletek széles választékával!
  • Méretek – A 822 elemből álló építőszett leghosszabb rózsája 31 cm hosszú.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.