A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 4×4 Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó 42129

Rendthetetlen er

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO 4×4 Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó
SKU 42129
EAN 5702016912845
Darabok 2110
Sorozat LEGO Technic
Kor 12+ év
LEGO ár 134 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 4×4 Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó 42129 leírás

Mindenki, aki szereti a játék teherautókat és az építőjátékokat nagy élvezettel fogja megépíteni ezt a LEGO Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó (42129) modellt. Rengeteg valósághű jellemzőjével ez a játék teherautó lebilincselő építést kínál felnőttek és 12 évesnél idősebb gyermekek számára. Nyisd ki a vezetőfülke ajtóit és a motorháztetőt! Ellenőrizd a működő felfüggesztést a 4 keréken, majd nyisd ki a szerelőnyílást, és vizsgáld meg a hajtóművet! A modellen részletesen kidolgozott motort és forgó hűtőventilátort is találsz. A LEGO Technic-nél legelső alkalommal: ebben a modellben differenciálzárat is találsz. Zárd és nyisd a differenciálművet az appal, és manőverezz nehéz terepen a teherautóval.

Fedezd fel az appot!
Ennél a modellnél az építés csak a kezdet. Használd a CONTROL+ appot és tedd próbára ezt a hatalmas gépezetet! Használj különböző vezérlő képernyőket a kormányzáshoz és a differenciálzár működtetéséhez! Az appban lévő számos kihívással és jutalmakkal sokféle játéklehetőség közül válogathatsz.

  • Az építőjátékok kedvelői örömmel fogják megépíteni a Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó saját modellváltozatát. Próbáld ki a lenyűgöző funkciókat a LEGO Technic CONTROL+ app használatával!
  • Ez a LEGO Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó (42129) modell telis-tele van autentikus részlettel, ilyen például a működő felfüggesztés mind a 4 keréknek, egy részletesen kidolgozott hajtómű és differenciálzár.
  • A valósághű tervezési megoldások közé tartoznak a tematikus matricák, és 2tűzoltókészülék is. Jelölj ki akadálypályát a zászlókkal és teszteld a teherautó képességeit a különféle terepeken!
  • Ez nagyszerű készlet felnőtteknek és 12 évesnél idősebb gyermekeknek, akik közösen élvezhetik a játékot. Fantasztikus játék az ifjú LEGO építők számára, akik kihívást jelentő építési élményre vágynak.
  • A játék teherautó modell több, mint 21 cm magas, 48 cm hosszú és 19 cm széles.
  • A készlethez 6 darab AA elem szükséges (a csomag nem tartalmazza). Az elemtartó dobozt könnyen leveheted, így egyszerűen töltheted fel az akkumulátort, ha szükséges.
  • Ezt a távirányítású, appal irányított LEGO Technic teherautót 1 x Bluetooth szabályozású intelligens hub, 3 x nagy motor és 1 x közepes motor működteti. Ezeket megtalálod a szettben.
  • A LEGO Technic építőjátékok tapasztalt építőknek való építési élményt nyújtanak a LEGO rajongók számára, akik készen állnak a következő építési kihívásra.
  • A LEGO Technic alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében,hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO Technic alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.