A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Sandy motorcsónakja 80014

Szuper klassz motorcsnak-jtkkszlet a szerepjtkkalandokhoz!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Sandy motorcsónakja
SKU 80014
EAN 5702016617696
Darabok 394
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 19 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Sandy motorcsónakja 80014 leírás

Az ifjú hősök izgalmas mentőakciókat játszhatnak el ezzel a LEGO Monkie Kid játékkészlettel (80014), amelyben megtalálják Sandy motorcsónakját, Spider Queen robotját és a Selyemháló barlangot. Egy lenyűgöző ajándék gyermekeknek, a modelleken sok klassz részletet fedezhetsz fel, mint például a hajó gyorskilövőjét, macskarekeszt és a barlang hálós csapdáját. A csomagban találsz 3 minifigurát, Sandy, Mo a macska és a pók figuráját, valamint klassz fegyvereket, például Sandy félhold alakú botját és Spider Queen botját a csaták szerepjátékához.

Digitális útmutató
Ez a gyűjthető LEGO ajándékjáték illusztrált utasításokkal és az ingyenes LEGO Building Instructions alkalmazással érkezik. A közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmazó intuitív Instructions PLUS felület még szórakoztatóbbá teszi a kreatív folyamatot.

Építsd meg, játszd el, tanuld meg!
A kínai kultúrában és értékekben gyökerező LEGO Monkie Kid készletek csodálatos formában keltik életre a klasszikus Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály történeteket, így a gyermekek fejleszthetik kreativitásukat, bátorságukat és alkalmazkodóképességüket, miközben saját, izgalmas kalandjaikat játsszák el.

  • A fiatalok Monkie Kid és Sandy szerepében játszhatnak el és vezethetnek vakmerő mentési küldetéseket ezzel a LEGO Monkie Kid játékkészlettel (80014), amelyben megtalálható Sandy lenyűgöző motorcsónakja és a Spider Queen Selyemháló barlangja és robotja.
  • Ebben a gyűjthető játékban megtalálod Monkie Kid, Spider Queen és Pigsy minifiguráit, Sandy, Mo a macska és 3 pók figurát, valamint olyan fegyvereket a harci akcióhoz, mint Sandy nagy, Félhold alakú botja és Monkie Kid Aranybotja.
  • Rengeteg játékra hívó jellemzőt találsz itt, a hajó 6-korongos gyorskilövőjétől kezdve a forgó propelleren és macska/lőszertároló rekeszen át a barlang hálójáig, amellyel csapdába lehet ejteni Pigsyt. A robot hátoldalát is kinyithatod, ha a 3 pókot szeretnéd szállítani.
  • Ez a 394 elemből álló játékkészlet klassz születésnapi, meglepetés- vagy szünidei ajándék a 8 éves vagy nagyobb gyermekeknek, amely egy építési sikerélményt adó többórás, szórakoztató játék egyedül vagy a barátokkal együtt. [Megjegyzés: a hajó nem úszik a vízen.]
  • A LEGO gyermekjáték-motorcsónak méretei: több mint 13,5 cm magas, 22,8 cm hosszú és 14,5 cm széles, színes, szemet gyönyörködtető kiállítási darab minden gyermek hálószobájában két kalandos játékidő között.
  • Indítsd be a gyermekek fantáziáját ezzel az elem nélküli építőjátékkal, amely arra ösztönzi őket, hogy találékonyak legyenek és felébreszti bennük a hőst, miközben eljátsszák saját izgalmas történeteiket!
  • Gazdagítsd a gyermekek kreatív tapasztalataitaz ingyenes LEGO Building Instructions alkalmazásban megtalálható Instructions PLUS felülettel, amely lehetővé teszi számukra, hogy megtekintsék, elforgassák és ráközelítsenek a modellek digitális változataira építés közben!
  • A gyűjthető LEGO Monkie Kid játékkészleteket a Majomkirályról szóló kínai mesék ihlették, amelyek az építés és játék során egyedi módon segítenek táplálni a gyermekek kreativitását, bátorságát és alkalmazkodóképességét.
  • Az ifjú építőknek nem lesz szükségük Monkie Kid képességeire, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO kockákat! A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az elemek egységesek és stabilak legyenek.
  • A LEGO építőkockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden LEGO készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.