A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Sandy szuper rakodó robotja 80025

Klassz, robotos jtkkszlet az rkon t tart, akcids jtkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Sandy szuper rakodó robotja
SKU 80025
EAN 5702016911060
Darabok 520
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 11 893 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Sandy szuper rakodó robotja 80025 leírás

A LEGO Monkie Kid Sandy szuper rakodó robotja (80025) készlettel a fiatalok hősökké válva menthetik meg a várost Spider Queen hadseregétől. A megépíthető robot tartalmaz egy pilótafülkét Sandy nagy figurájának, kihajtható repülőgyorsítókat, egy ütőöklöt, egy forgatható, félhold alakú botot és egy DJ pultot a tetején Mónak, a macskának. Ebben a kiváló minőségű készletben Syntax és Huntsman minifiguráit is megtalálod fegyverekkel együtt, valamint Syntax robotját, egy „pókmérget” tartalmazó rakétavetőt, egy fűrészt és egy dárdát is, amelyek órákig tartó játékra inspirálnak.

Mókás építmények
A lépésről lépésre vezető útmutatónak és a különálló kockacsomagoknak köszönhetően még a kezdő LEGO építők is élvezhetik az építési élményt. A gyermekek emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazást is használhatják, ahol elmenthetik a haladásukat, és bármikor ott folytathatják az építést, ahol abbahagyták.

Fejlődést segítő szórakozás
A kínai kultúrában gyökerező LEGO Monkie Kid játékok új, izgalmas módokon alkotják újra a klasszikus Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály meséit. Nagyszerű ajándékok kreatív gyermekeknek, amelyek a rugalmasságukat és optimizmusukat is fejlesztik.

  • A gyermekek hősies küldetéseket játszhatnak el, miközben legyőzik Spider Queen hadseregét ezzel a LEGO Monkie Kid építőjátékkal (80025), ami tartalmazza Sandy szuper rakodó robotját, Syntax robotját és sok minden mást.
  • Ez a kiváló minőségű építőjáték-készlet tartalmaz egy nagy Sandy figurát, Mo, a macska figuráját és 2 minifigurát: Syntaxet és Huntsmant láncfűrészágyúval és egy csáklya kiegészítő elemmel.
  • A beállítható szuper rakodó robot tartalmaz egy pilótafülkét a nagy Sandy figurának, kihajtható repülőgyorsítókat, egy ütőöklöt, egy forgatható, félhold alakú botot és egy DJ pultot a tetején Mónak, a macskának.
  • Syntax beállítható robotja egy „pókmérget” tartalmazó rakétavetővel, egy fűrésszel és egy dárdával van felszerelve. A készlet emellett tartalmaz egy láda elemet, benne „pókméreg“ lőszer elemekkel, amelyek tovább bővítik a játéklehetőségek számát.
  • Ez az 520 elemet tartalmazó LEGO harci játék klassz születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, akik imádják a kézzelfogható játékokat.
  • A szuper rakodó robot több mint 18 cm magas, 12 cm hosszú és 19 cm széles, ami a játékidők között igazán klasszul mutat kiállítva Syntax robotjával együtt.
  • Még a LEGO újoncok is magabiztosan építhetik meg ezeket a modelleket, hiszen a dobozban egy lépésről lépésre vezető útmutatót találnak, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található Instructions PLUS-t is használhatják.
  • A LEGO Monkie Kid építőjátékok modern formában képzelik újra a Majomkirály kínai legendáját, amelyek fejlesztik a gyermekek képzelőerejét, bátorságát és rugalmasságát, miközben nagyszerűen szórakoznak.
  • A LEGO alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek, valamint stabilan összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.