A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 80025 Sandy szuper rakodó robotja

Klassz, robotos játékkészlet az órákon át tartó, akciódús játékhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Sandy szuper rakodó robotja
SKU 80025
Darabok 520
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 16 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 80025 Sandy szuper rakodó robotja leírás

  • A gyermekek hősies küldetéseket játszhatnak el, miközben legyőzik Spider Queen hadseregét ezzel a LEGO® Monkie Kid™ építőjátékkal (80025), ami tartalmazza Sandy szuper rakodó robotját, Syntax robotját és sok minden mást.
  • Ez a kiváló minőségű építőjáték-készlet tartalmaz egy nagy Sandy figurát, Mo, a macska figuráját és 2 minifigurát: Syntaxet és Huntsmant láncfűrészágyúval és egy csáklya kiegészítő elemmel.
  • A beállítható szuper rakodó robot tartalmaz egy pilótafülkét a nagy Sandy figurának, kihajtható repülőgyorsítókat, egy ütőöklöt, egy forgatható, félhold alakú botot és egy DJ pultot a tetején Mónak, a macskának.
  • Syntax beállítható robotja egy „pókmérget” tartalmazó rakétavetővel, egy fűrésszel és egy dárdával van felszerelve. A készlet emellett tartalmaz egy láda elemet, benne „pókméreg“ lőszer elemekkel, amelyek tovább bővítik a játéklehetőségek számát.
  • Ez az 520 elemet tartalmazó LEGO® harci játék klassz születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, akik imádják a kézzelfogható játékokat.
  • A szuper rakodó robot több mint 18 cm magas, 12 cm hosszú és 19 cm széles, ami a játékidők között igazán klasszul mutat kiállítva Syntax robotjával együtt.
  • Még a LEGO újoncok is magabiztosan építhetik meg ezeket a modelleket, hiszen a dobozban egy lépésről lépésre vezető útmutatót találnak, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található Instructions PLUS-t is használhatják.
  • A LEGO® Monkie Kid™ építőjátékok modern formában képzelik újra a Majomkirály kínai legendáját, amelyek fejlesztik a gyermekek képzelőerejét, bátorságát és rugalmasságát, miközben nagyszerűen szórakoznak.
  • A LEGO® alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek, valamint stabilan összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.