A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Megapolisz 5. évfordulója 80054

Invitld a gyerekeket egy testre szabhat Monkie Kid akcijtk megptsre, vltozatosan sszekapcsolhat vrosrszekkel, 16 minifigurval s egy LEGO macskafigurval!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Megapolisz 5. évfordulója
SKU 80054
Darabok 2330
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 72 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Megapolisz 5. évfordulója 80054 leírás

Bátorítsd a 10 éves vagy nagyobb gyerekeket, hogy fedezzék fel a kreatív világépítést a részletgazdag LEGO Monkie Kid Megapolisz 5 évfordulója (80054) városépítő-szettel! A bővíthető játék 2300 elemből áll, egy óriáskerék, egy működő lift és még sok másik kiegészítő tartozik hozzá. A gyerekek olyan lenyűgöző karakterek egész sorával találkozhatnak, mint például a hős és a gonosztevő minifigurái, s hogy így korlátok nélkül játszhassanak és csillogtathassák meg történetmesélési készségeiket.

A gyerekek egyszerű és intuitív építési kalandban részesülhetnek a LEGO Builder app segítségével. Felnagyíthatják és 3D-ben elforgathatják a modelleket, elmenthetik a készleteket, és nyomon követhetik a haladásukat. Sőt, az akciójáték egy hatalmas építménnyé alakítható, ha a 80036 és a 80044 (külön kaphatók) szettekkel kombinálod őket a játékélmény fokozásáért. Egyedi, kalandokkal teli ajándék olyan gyerekeknek, fiúknak és lányoknak, akik szeretik a hatalmas építőkészleteket és a testre szabható játékokat.

A klasszikus Nyugati utazás című regény inspirálta LEGO Monkie Kid építőjátékok szuper lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy modern és játékos módon osszák meg gyerekeikkel Monkey King legendájának történetét.

  • Városépítő-szett – Lepd meg a 10 éves vagy nagyobb gyerekeket, fiúkat, lányokat és rajongókat a Megapolisz 5. évfordulója megépíthető modellel, amellyel szárnyalhat a gyerekek fantáziája, miközben megépítik saját, egyedi városukat!
  • Monkie Kid karakterek – A gyerekek 16 híres karakter minifiguráját találják a szettben, például Mei, Monkie Kid, Monkey King, Sandy, Spider Queen, White Bone Demon, Mr. Tang és még sokan mások, sőt, egy LEGO Mo cicafigura is a szett része.
  • Játék és építés – A LEGO építőkészlet tartalmaz egy átalakítható városmodellt 20 részletgazdag modullal, ami kreatív akciójátékká teszi ezt a Monkie Kid rajongók számára készített szettet.
  • Bővíthető játék – A megépíthető modellhez tartozik egy működő lift, egy forgó óriáskerék és még rengeted kiegészítő a történetmesélős kalandokhoz.
  • Ajándék gyerekeknek, 10 éves kortól – Ajándék egy különleges alkalomból fiúknak és lányoknak, hogy beinduljon a határok nélküli építés és a kreatív felfedezés.
  • Intuitív útmutató – A LEGO Builder app egy intuitív építési kalandon kísér végig téged és a gyerekedet, amivel felnagyíthatjátok és megforgathatjátok a modellek 3D-s változatát, készleteket menthettek el, és nyomon követhetitek a haladásotokat.
  • Testre szabható játékok – A LEGO Monkie Kid városépítő-játékot a klasszikus Nyugati utazás című regény inspirálta, és lehetőséget nyújt a felnőtteknek, hogy modern és játékos módon osszák meg gyermekeikkel a Monkey King legendájának történetét.
  • Hatalmas építőkészlet – A 2330 elemből álló megépíthető modell 57 cm magas, 40 cm széles, 22 cm mély, a modulokat pedig végtelen módon lehet variálni.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.