A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Monkie Kid csapatának titkos főhadiszállása 80013

LEGO jtkhaj a Monkie Kid s a Bika klnok kztti csatkhoz!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Monkie Kid csapatának titkos főhadiszállása
SKU 80013
EAN 5702016617689
Darabok 1959
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 64 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Monkie Kid csapatának titkos főhadiszállása 80013 leírás

A gyermekek felfedezhetik a LEGO Monkie Kid csapatának titkos főhadiszállása (80013) készlet belsejében található, klassz funkciókat is. Ez a LEGO játékhajó kinyitható és külön részekre szedhető, így könnyedén hozzáférhetsz a részletesen kidolgozott nappalihoz, műhelyhez, a beállítható robothoz és még sok minden máshoz. A fedélzeten található játékdaruval megragadhatod a Bika klónok korongvető támadóhajóját, Pigsy és Mei mókás, megépíthető vízsugaraival pedig még tovább bővítheted a csatajáték lehetőségeit. Mesés ajándékötlet gyermekeknek, hiszen ez a LEGO készlet 7 minifigurát tartalmaz fegyverekkel ellátva, valamint Sandy és Mo, a cica figuráit is, melyekkel izgalmas kalandokat játszhatnak el.

Interaktív útmutató
Nézd meg a gyűjthető játékhoz tartozó Instructions PLUS felületet, amit megtalálsz az ingyenes LEGO Life alkalmazásban. A segítségével a gyermekek felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modell képét, miközben megépítik a valódi készletet.

Tanulj és szórakozz!
A klasszikus Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály történetek alapján készült, valamint a kínai kultúrában és értékekben gyökerező LEGO Monkie Kid játékkészletek fejlesztik a gyermekek kreativitását, bátorságát és rugalmasságát.

  • A gyermekeknek szánt LEGO Monkie Kid csapatának titkos főhadiszállása (80013) modell rengeteg meglepetést rejteget a belsejében, emellett kinyitható és három külön részre szedhető, így könnyedén hozzáférhetsz a műhelyhez, a nappalihoz, a beállítható robothoz és még sok minden máshoz is.
  • A gyermekek fantasztikus csatákat játszhatnak el kedvenc szereplőik bőrébe bújva, Monkie Kid, Pigsy, Mei, Ironclad tábornok, Snort, Grunt és Roar minifiguráival, egy Sandy figurával és Mo, a cica figurájával, amelyek mellett olyan klassz fegyverek is várnak rájuk, mint például Az aranybot.
  • Ez a kreatív játék tele van játékra inspiráló funkciókkal, többek között a LEGO játékhajó darujával, mellyel horogra akaszthatod a Bika klónok korongvető támadóhajóját és hátirakétáját, de Pigsy és Mei klassz, korongvető vízsugarait is megtalálod itt.
  • Remek születésnapi, különleges alkalomra szóló vagy ünnepi ajándékötlet a 10 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen ez az 1959 elemből álló LEGO készlet kihívást jelentő, izgalmas építési élményt és órákon át tartó szórakozást nyújt – akár egyedül akár a barátaikkal játszanak.
  • Monkie Kid csapatának titkos főhadiszállása hajó módban több mint 40 cm magas, 41 cm hosszú és 23 cm széles, kinyitva pedig akár 89 cm hosszú is lehet, így bármelyik gyermek szobájában szemet gyönyörködtető dekoráció lesz két játékidő között.
  • Ezt a gyűjthető, kizárólag LEGO kockákból álló játékkészletet a gyermekek képzelete indítja be – nincs szükség elemekre – így a játékos Monkie Kid küldetések sosem érnek véget!
  • A gyermekeknek digitális építési élményben is részük lehet az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS felülettel, melynek révén a valódi készlet építése közben felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik az egyedi játék képét. Mesés!
  • A Majomkirályról szóló kínai mesék ihlette, tanulást segítő LEGO Monkie Kid játékok az órákon át tartó, kreatív szórakozás során segítenek fejleszteni a gyermekek bátorságát és rugalmasságát.
  • A LEGO építőkockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez a fiataloknak nem lesz szükségük Monkie Kid képességeire! Az elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, tökéletesek, valamint könnyen összeilleszthetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy ez a gyermekeknek szánt, kreatív építőjáték készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.