A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Fehér Sárkány lovas repülője 80020

Szuper LEGO replgp az akcids jtkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Fehér Sárkány lovas repülője
SKU 80020
EAN 5702016911145
Darabok 565
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 11 193 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Fehér Sárkány lovas repülője 80020 leírás

Lepd meg kis hősödet egy mókás, izgalmas építési élménnyel és órákig tartó kreatív játékkal, ami ebben a LEGO Monkie Kid repülőgépes játékkészletben (80020) vár rá. A kiváló minőségű ajándék tartalmazza Mei Fehér Sárkány lovas repülőjét 2 rugós kilövővel és 2 korongvetővel, egy megépíthető és működő italautomatát, beállítható robotpókot, pókcsapdát és egy korongvető légdeszkát is. A gyermekek Mei bőrébe bújva, a macska, Mo oldalán megmenthetik a városlakókat a Spider Queen Huntsmanjétől, 3 minifigura és egy LEGO figura segítségével.

Digitális útmutató
A lépésről lépésre vezető útmutatót megtalálod a dobozban, emellett a gyermekek imádni fogják az intuitív Instructions PLUS használatát az ingyenes LEGO Building Instructions alkalmazásban, hogy láthatóvá tegyék a modelleket építés közben.

Klassz építőjátékok
A LEGO Monkie Kid építőkészletek a kínai kultúrában gyökereznek. A Majomkirály legendáját gondolják újra az innovatív történetmesélésen keresztül, ami építés és játék közben fejleszti a gyermekek kreativitását, alkalmazkodóképességét és optimizmusát.

  • A gyermekek örömmel fognak a hősies Mei bőrébe bújva repülni a Fehér Sárkány lovas repülővel (80020), hogy megmentsék a várost a Spider Queen Huntsmanjétől és egy „mérgező” robotpóktól.
  • Ez a LEGO repülőgépes játékkészlet 3 minifigurát tartalmaz – Meit, Hunstmant és Sit –, olyan fegyverekkel felszerelve, mint például Mei jáde sárkánypengéje, emellett megtalálod Mo, a macska figuráját megépíthető, korongvető légdeszkájával.
  • A repülőgép 2 rugós kilövőt és 2 korongvetőt tartalmaz. Emellett találsz egy megépíthető, működő automatát – „olvasd be” a mobiltelefon elemet, és megkapod az ital elemeket.
  • A szórakoztató építési élményt és órákig tartó kreatív játékot nyújtó, kiváló minőségű, 565 elemből álló LEGO repülőgépes készlet klassz születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek.
  • A Fehér Sárkány lovas repülője több mint 8 cm magas, 34 cm hosszú és 19 cm széles. Más építményekkel és minifigurákkal együtt is könnyedén hordozható, így a gyermekek bárhol játszhatnak vele.
  • A csomagban találsz egy átlátható útmutatót, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS is jár hozzá, ami még mókásabbá teszi az építést, hiszen a gyermekek építés közben megjeleníthetik a modelleket.
  • A modern időkre is érvényes, Majomkirály kínai legendája alapján készült, inspiráló LEGO Monkie Kid építőjátékok fejlesztik a gyermekek képzelőerejét, bátorságát és alkalmazkodóképességét.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így igazán strapabíró építményeket alkothatsz – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk őket, így biztosítva, hogy megfeleljenek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.