A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Red Son pokoli sugárhajtású járműve 80019

Klassz Pokoli kocsi Red Son s Monkie Kid fantasztikus csatihoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Red Son pokoli sugárhajtású járműve
SKU 80019
EAN 5702016911138
Darabok 299
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 11 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Red Son pokoli sugárhajtású járműve 80019 leírás

Indítsd be a gyermekek kreativitását ezzel az akciódús LEGO Monkie Kid játékkészlettel (80019), ami tartalmazza Red Son Pokoli kocsiját, egy Virággyümölcs-hegy miniépítményt és az arany botot. A kocsiban találsz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét és 2 rugós kilövőt. Szuper ajándékötlet, ami tartalmazza Monkie Kid, Red Son és Bob minifiguráit fegyverekkel és olyan kiegészítőkkel, mint Red Son Erőkesztyűje, valamint egy LEGO játék hátrakéta, amelyek mókás, fantáziadús játékra inspirálnak.

Interaktív útmutató
A nyomtatott útmutatót megtalálod a dobozban, és nézd meg az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS-t is, ami közelítő, forgó és képmegjelenítő eszközökkel mutatja a modellt a kijelzőn, így az építési folyamat még izgalmasabb lesz a fiatalok számára.

Építs, játssz és tanulj!
A LEGO Monkie Kid készletek a kínai kultúrában és értékekben gyökereznek. Egy új módon jelenítik meg a Nyugati utazás című klasszikus regényből ismert Majomkirály meséit, amellyel fejlesztik a gyermekek bátorságát, alkalmazkodóképességeit és optimizmusát, miközben órákig tartó, kreatív szórakozásban van részük.

  • A gyermekek a hősies Monkie Kid bőrébe bújva védhetik meg a Virággyümölcs-hegyet Red Son Pokoli kocsis támadásaitól, ebben az akciódús LEGO Monkie Kid játékkészletben (80019).
  • Ez a szórakoztató játék 3 minifigurát tartalmaz – Monkie Kidet, Red Sont Erőkesztyűjével és lángenergia elemeivel, valamint Bika klón Bobot egy megépíthető hátrakétával és lángszóróval –, amelyek klassz játékra inspirálnak.
  • A Pokoli kocsi tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét és 2 rugós kilövőt, valamint a Virággyümölcs-hegy miniépítményét az arany bottal, amelyek fantáziadús, izgalmas és játékos csatákra bátorítanak.
  • Ez a kiváló minőségű, 299 elemből álló LEGO repülőgép izgalmas építési- és játékélményt nyújt a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek, így szuper születésnapi, ünnepi vagy különleges ajándék számukra.
  • A Pokoli kocsi több mint 10 cm magas, 21 cm hosszú és 14 cm széles, így hordozható méretének köszönhetően a gyermekek könnyedén felemelhetik, reptethetik a levegőben éstüzelhetnek a kilövőivel.
  • A csomagban találsz egy nyomtatott építési útmutatót, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS is tartozik hozzá, amellyel a fiatalok építés közben megnézhetik az egyedi modell virtuális változatát.
  • A szórakoztató LEGO Monkie Kid építőjátékokban a Majomkirály kínai legendája van újragondolva az innovatív történetmesélésen keresztül, ami fejleszti a fiatalok kreativitását, alkalmazkodóképességét és optimizmusát is.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú szabványoknak, annak érdekében, hogy minden alkalommal biztonságosan összeilleszthetők legyenek – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.