A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 80019 Red Son pokoli sugárhajtású járműve

Klassz Pokoli kocsi Red Son és Monkie Kid fantasztikus csatáihoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Red Son pokoli sugárhajtású járműve
SKU 80019
Darabok 299
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 11 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 80019 Red Son pokoli sugárhajtású járműve leírás

  • A gyermekek a hősies Monkie Kid bőrébe bújva védhetik meg a Virággyümölcs-hegyet Red Son Pokoli kocsis támadásaitól, ebben az akciódús LEGO® Monkie Kid™ játékkészletben (80019).
  • Ez a szórakoztató játék 3 minifigurát tartalmaz – Monkie Kidet, Red Sont Erőkesztyűjével és lángenergia elemeivel, valamint Bika klón Bobot egy megépíthető hátrakétával és lángszóróval –, amelyek klassz játékra inspirálnak.
  • A Pokoli kocsi tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét és 2 rugós kilövőt, valamint a Virággyümölcs-hegy miniépítményét az arany bottal, amelyek fantáziadús, izgalmas és játékos csatákra bátorítanak.
  • Ez a kiváló minőségű, 299 elemből álló LEGO® repülőgép izgalmas építési- és játékélményt nyújt a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek, így szuper születésnapi, ünnepi vagy különleges ajándék számukra.
  • A Pokoli kocsi több mint 10 cm magas, 21 cm hosszú és 14 cm széles, így hordozható méretének köszönhetően a gyermekek könnyedén felemelhetik, reptethetik a levegőben éstüzelhetnek a kilövőivel.
  • A csomagban találsz egy nyomtatott építési útmutatót, emellett az ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS is tartozik hozzá, amellyel a fiatalok építés közben megnézhetik az egyedi modell virtuális változatát.
  • A szórakoztató LEGO® Monkie Kid™ építőjátékokban a Majomkirály kínai legendája van újragondolva az innovatív történetmesélésen keresztül, ami fejleszti a fiatalok kreativitását, alkalmazkodóképességét és optimizmusát is.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú szabványoknak, annak érdekében, hogy minden alkalommal biztonságosan összeilleszthetők legyenek – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® kockákat és elemeket a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.