A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Monkey King harci robotja 80012

LEGO Monkey King Harci robotja jtk a Monkie Kid akcihoz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Monkey King harci robotja
SKU 80012
EAN 5702016617672
Darabok 1629
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 36 393 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Monkey King harci robotja 80012 leírás

A LEGO Monkie Kid rajongók a városlakók hőseivé válhatnak ezzel a hatalmas, beállítható Monkey King Harci robotja (80012) készlettel, mely aranyszínű elemeket és egy bővíthető botot is tartalmaz. A szett tartalmaz még egy korongvető Bika klón játékrobotot és Pigsy tésztaboltját is, melyek kreatív történetmesélésre inspirálnak. A 10 éves vagy annál idősebb gyermekek számára ideális ajándékötlet tartalmaz 6 minifigurát, valamint Az aranybotot, Monkie Kid megépíthető felhőjét és a Virág-Gyümölcs hegy mini építményét, melyekkel megalkothatod Monkie Kid élettörténetének ikonikus jeleneteit.

Instructions PLUS!
Az Instructions PLUS egy digitális és interaktív útmutató, mely segít a gyermekeknek megépíteni ezt az egyedi játékkészletet. Az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető felület közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel van ellátva, melyek segítségével a gyermekek megépíthetik a LEGO kockamodelleket.

Építsd meg, játszd el, tanuld meg!
A klasszikus Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály történetek alapján készült, valamint a kínai kultúrában és értékekben gyökerező LEGO Monkie Kid készletek fejlesztik a fiatalok bátorságát és rugalmasságát, miközben kreatív építésben és játékban lesz részük.

  • A LEGO Monkie Kid rajongók imádni fogják ezt a hatalmas, beállítható Monkey King Harci robotja (80012) készletet, és a többi remek építményt, köztük Pigsy színpompás tésztaboltját és a Bika klón robotot, melyekkel csatákat játszhatnak el és kreatív történeteket mesélhetnek.
  • Ez a játékkészlet 6 minifigurát tartalmaz, köztük Monkey Kinget és Monkie Kidet Az aranybottal, emellett találsz egy megépíthető felhőt állvánnyal, valamint a Virág-Gyümölcs hegy mini építményét, melyekkel eljátszhatod az ikonikus Monkie Kid jeleneteket.
  • Rengeteg játékra inspiráló funkció is vár rád, például a LEGO játékrobot hatalmas, bővíthető botja, a Bika klón robotjának korongvetője, Monkie Kid bolt fölötti szobája és egy megépíthető videojáték is.
  • Ez az 1629 elemből álló LEGO készlet klassz születésnapi, ünnepi vagy más alkalomra szóló ajándékötlet a 10 évnél idősebb gyermekek számára. Akár önállóan építesz és játszol, akár a barátaiddal osztozol a kreatív mókában, az órákon át tartó szórakozás minden esetben garantált!
  • A Monkey King LEGO játékrobot több mint 40 cm magas, 23 cm hosszú és 42 cm széles. A káprázatos játékkészlet remekül kombinálható más LEGO Monkie Kid építőjátékokkal, hogy még több akcióban legyen részed.
  • Nincs szükség elemekre! Ezt a gyűjthető LEGO játékkészletet a gyermekek képzelete hajtja, így minden játék során új Monkie Kid küldetéseket alkothatnak a Monkey King robottal, valamint a többi klassz építménnyel és minifigurával.
  • A gyermekek még jobban fogják élvezni az építési folyamatot az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS felülettel, melynek segítségével építés közben digitálisan felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modellek képét. Szuper!
  • A tanulást segítő LEGO Monkie Kid játékokat a Majomkirályról szóló kínai legenda ihlette, melyek az órákon át tartó, magával ragadó építés és játék során segítenek fejleszteni a gyermekek kreativitását, bátorságát és rugalmasságát.
  • Az építőknek nem lesz szükségük Monkie Kid képességeire, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO kockákat! Az elemek már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, valamint tökéletesen és könnyedén összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO építőkockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztos lehetsz benne, hogy ez a gyűjthető játékkészlet megfelel a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.