A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Monkie Kid minipáncélja 80051

Nygzd le a pnclok rajongit ezzel a LEGO Monkie Kid ptszettel, amely tartalmaz egy bellthat akcifigurt, egy minifigurt s egy felhllvnyt!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Monkie Kid minipáncélja
SKU 80051
Darabok 556
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 18 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Monkie Kid minipáncélja 80051 leírás

Inspiráld a 8+ éves gyerekeket, a fiúkat, a lányokat és a páncélrajongókat a LEGO Monkie Kid: Monkie Kid minipáncélja (80051) beállítható figurával. A kiállítható építőjáték tartalmaz egy beállítható minipáncél akciófigurát mozgatható karokkal, lábakkal, farokkal, zászlókkal és visszahajtható fejjel, hogy hozzáférj a vezetőüléshez. Tartozik még hozzá egy arany bot, egy Monkie Kid minifigura és egy megépíthető kiállítási felhőállvány, hogy a páncélrajongó gyerekek játék után is büszkélkedhessenek ezzel a fantáziadús minipáncéllal.

A gyerekek egyszerű és intuitív építési kalandban részesülhetnek a LEGO Builder app segítségével. Felnagyíthatják és 3D-ben elforgathatják a modelleket, elmenthetik a készleteket, és nyomon követhetik a haladásukat. Ezt a szuper játékot a sorozat többi készletével is kombinálhatod (80050, 80053, 80054 – külön kaphatók), hogy megünnepeld a Monkie Kid 5. évfordulóját és fokozd a játékélményt!

A gyűjthető LEGO Monkie Kid készleteket a klasszikus Nyugati utazás című regény inspirálta, és lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy a kreatív játék révén gyerekeikkel együtt élvezzék a Majomkirály legendájának modern változatát.

  • Beállítható akciófigura – Lepd meg a 8+ éves gyerekeket, fiúkat és lányokat a Monkie Kid minipáncél akciófigura készlettel, és ünnepeld a LEGO Monkie Kid modellek 5. évfordulóját egy játékra és kiállításra is alkalmas páncéllal!
  • Akciófigura-készlet – A LEGO Monkie Kid szett tartalmaz egy megépíthető páncélt mozgatható karokkal, lábakkal és visszahajtható, kinyitható fejrésszel, hogy a gyerekek beültethessék a szetthez tartozó Monkie Kid minifigurát a vezetőülésbe.
  • Beállítható játék – A gyerekek fantáziájára van bízva, hogy a dinamikus pózok közül melyikbe állítják be a robotot (például harcos pózba, amelyet kiegészít az arany pálca) a kiállítási felhőállványon.
  • Ajándék LEGO rajongóknak – Vidám ajándék lehet fiúknak, lányoknak és olyan gyerekeknek, akik imádják a páncélokat és az akciódús játékkészleteket, hiszen bekapcsolódhatnak a LEGO Monkie Kid trendbe, és kiállíthatják a szenvedélyüket.
  • Intuitív útmutató – A LEGO Builder app egy intuitív építési kalandon kísér végig téged és a gyerekedet, amivel felnagyíthatjátok és megforgathatjátok a modellek 3D-s változatát, készleteket menthettek el, és nyomon követhetitek a haladásotokat.
  • Akciójátékok – A LEGO Monkie Kid játékokat a klasszikus Nyugati utazás című regény inspirálta, és lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy a kreatív játék révén megosszák gyerekeikkel a Monkey King legendájának modern változatát.
  • LEGO építőkészlet – Az 556 elemből álló készlet tartalmaz egy beállítható minipáncél-figurát felhőállványon, amellyel együtt a figura 22 cm magas, 20 cm széles és 18 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.