A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Monkie Kid Felhőrepülője 80008

Motorral elltott Felhrepl a mks Monkie Kid kldetsekhez!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Monkie Kid Felhőrepülője
SKU 80008
Darabok 529
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 20 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Monkie Kid Felhőrepülője 80008 leírás

A gyermekek örömmel fognak a hős Monkie Kid bőrébe bújni, hogy vezessék Felhőrepülőjét, megküzdjenek Az aranybotért és megmentsenek egy járókelőt ezzel a klassz LEGO játékkészlettel (80008). A játékrepülőgép tartalmaz korongvetőket és egy minifigurának kialakított pilótafülkét is, amit ha leveszel, motorként használhatod, míg a gonosz Red Son egy megépíthető, Ikermotoros hátirakétával és egy Erőkesztyűvel veszi fel a harcot a játék során. Szuper LEGO ajándékötlet a 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, mely 4 minifigurát is tartalmaz, így a gyermekek kedvenc szereplőik bőrébe bújhatnak.

Interaktív útmutató!
Ehhez a kreatív játékhoz egy nyomtatott építési útmutató tartozik. A gyermekek emellett az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS-t is használhatják, melynek segítségével építés közben ráközelíthetnek, megforgathatják vagy megjeleníthetik az ikermotoros repülőgép képét.

Szórakozz és tanulj!
A klasszikus Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály történetek alapján készült, és a kínai kultúrában és értékekben gyökerező LEGO Monkie Kid készletek fejlesztik a gyermekek bátorságát és rugalmasságát, miközben kreatív szórakozásban lesz részük.

  • Ifjú hősöd megküzdhet Az aranybotért és megmentheti a gyalogos Ait Red Sontól és a Bika klónoktól a LEGO Monkie Kid Felhőrepülője (80008) készlettel, ami egy klassz, megépíthető játékrepülőgépet tartalmaz, melyben egy beépített, kilőhető motort is találsz.
  • A gyermekek örömmel fognak eredeti kalandokat eljátszani, melyeket ők álmodnak meg a 4 minifigura segítségével – Az aranybottal ellátott Monkie Kiddel, az Erőkesztyűvel és a kockából épült Ikermotoros hátirakétával felszerelt Red Sonnal, valamint Growllal és Aijal.
  • A Felhőrepülő 2 korongvetővel ellátott, állítható szárnyakkal, nagy ikermotorokkal és Monkie Kid minifigurájának kialakított pilótafülkével van felszerelve, amit levehetsz és LEGO motorkerékpárrá alakíthatsz, így a szárazföldön is folytathatod a csatát.
  • Ez az 529 elemből álló játékrepülőgép készlet szórakoztató és izgalmas építési élményt nyújt a 8+ éves fiúknak és lányoknak, emellett szuper születésnapi, ünnepi vagy különleges alkalomra szóló LEGO ajándék lehet a gyermekeknek.
  • Az önálló és a közös játékhoz egyaránt nagyszerű, gyermekeknek szánt játékrepülőgép több, mint 13 cm magas, 28 cm hosszú és 30 cm széles, így remekül mutat a gyermekek szobájában kiállítva, amikor Monkie Kid éppen nem repül küldetések felé!
  • Ezt a LEGO Monkie Kid gyűjthető, kizárólag LEGO építőkockákból álló játékkészletet a gyermekek kreativitása indítja be – nincs szükség elemekre – így a kalandos játékok sosem merülnek le!
  • Az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS segítségével építés közben a kezdő építők is megjeleníthetik az egyedi játékmodellt minden szögből, hogy még remekebb és függetlenebb élményben legyen részük!
  • A LEGO Monkie Kid építőjáték készleteket a Majomkirályról szóló legendás, kínai mesék ihlették, melyek szórakozás közben segítenek fejleszteni a gyermekek kreativitását, bátorságát és rugalmasságát.
  • A LEGO kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség Monkie Kid képességeire! A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az elemek egyöntetűek, valamint tökéletesen és könnyedén összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy ez a gyermekeknek szánt játékrepülőgép és a beépített LEGO motorkerékpár megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.