A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A legendás Virággyümölcs-hegy 80024

Ltvnyos Virggymlcs-hegy modell a fantasztikus mesk eljtszshoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A legendás Virággyümölcs-hegy
SKU 80024
EAN 5702016911480
Darabok 1949
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 45 493 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A legendás Virággyümölcs-hegy 80024 leírás

A gyermekek életre kelthetik a Majomkirály legendáját, miközben megépítik az ikonikus Virággyümölcs-hegy részletesen kidolgozott LEGO Monkie Kid modelljét (80024). A kiváló minőségű játékkészlet minden szakasza más történetet mesél el, a születésétől kezdve, egészen a majmok királyává válásáig. A készletben találsz egy kinyitható sziklát, amiben a Majomkirály rejlik, valamint egy megépíthető vízesést, amit ha kinyitsz, beléphetsz a rejtett barlangba. 8 minifigura is vár rád, amelyek között megtalálod a Majomkirály 4 változatát, így külön-külön eljátszhatod a legendás meséket.

Interaktív útmutató
Az átlátható útmutatót megtalálod a dobozban, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban az Instructions PLUS is vár a gyermekekre, ami még izgalmasabbá varázsolja az építési folyamatot, hiszen intuitív eszközeivel meg tudja jeleníteni a modellt.

Építés és tanulás
A klasszikus Nyugati utazás című regény alapján készült, és a kínai kultúrában gyökerező, klassz LEGO Monkie Kid építőjátékok a legjobb ajándékok a gyermekeknek, hiszen kreativitásukat és alkalmazkodóképességüket is fejlesztik.

  • A legendás Majomkirály fantasztikus történetei életre kelnek, miközben a gyermekek megépítik a klassz LEGO Monkie Kid Virággyümölcs-hegy játékkészlet (80024) egyes szakaszait.
  • A csomagban 8 minifigurát találsz: Monkie Kidet, Evil Macaque-ot, Majomfivért, Majomnővért és Majomkirály 4 változatát (kisbaba, klasszikus, tanonc és harcos), amelyekkel eljátszhatod a klasszikus mese történeteit.
  • Telis-tele van eredeti, történetmesélésre inspiráló részletekkel, köztük egy kinyitható sziklával, amiben a Majomkirály lapul, egy megépíthető vízeséssel, amit kinyitva beléphetsz a hegybe, valamint egy megépíthető mandzsu daruval.
  • Játékos csatajelenetek Monkie Kid és az Evil Macaque minifiguráival egy forgó platformon – és nézd meg a kínai kalligrafikus írást is!
  • Az izgalmas építést és korlátlan játékot nyújtó, 1947 elemből álló LEGO Monkie Kid építőjáték a legjobb születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 10 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik nem akarnak lemaradni az újdonságokról.
  • A több mint 34 cm magas, 68 cm széles és 25 cm mély, egyedi készlet a kalandos játékok között bámulatos dísztárgy lesz, amiről mindenki beszélni fog.
  • A mellékelt útmutató mellett a LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető, digitális Instructions PLUS is vár a gyermekekre, ahol el tudják menteni a folyamatot, így bármikor ott folytathatják az építést, ahol abbahagyták.
  • A LEGO Monkie Kid építőjáték-készleteket a Nyugati utazás című klasszikus, kínai regény ihlette. Ezek a játékok segítenek fejleszteni a gyermekek bátorságát, alkalmazkodóképességüket és optimizmusát, miközben remekül szórakoznak.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek, valamint stabilan és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a legszigorúbb globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.