A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A Bone Demon 80028

A gyermekek megpthetik a Bone Demon hromszoros legyzsnek trtnett

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Bone Demon
SKU 80028
EAN 5702016911497
Darabok 1375
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 27 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A Bone Demon 80028 leírás

Ezzel a LEGO Monkie Kid játékkal (80028) a fiatalok megépíthetik a Bone Demon háromszoros legyőzésének történetét. Először 2 Bone Spidert építhetnek meg, majd a White Bone Demon kriptáját, ahol Monkie Kid és Mei szembeszáll a Bone Spiritekkel, és egy Bone Scuttlerrel, majd egy Bone Scorpionnal is. Végül az összes építményt kombinálva megalkothatják a Bone Demon modellt. Ez a játékkészlet az 5 minifigura mellett az eddigi LEGO készletek közül a sötétben legtöbb világító elemeket is tartalmazza. Monkie Kid egy harci robottal és Felhődeszkájával, Mei pedig egy szárnyas hátrakétával van felszerelve, emellett mindkettőjüknek megépíthető fegyvereik vannak, amelyek továbbfejleszthetők, ahogy a kihívások egyre nehezednek.

Kreatív építési szórakozás
Egy lépésről lépésre vezető, illusztrált útmutató is tartozik hozzá, így még a LEGO újoncok is magabiztosan vághatnak bele az építésbe, és átadhatják magukat az élménynek.

Fejlődést segítő játék
A megépíthető LEGO Monkie Kid készletek nagyszerű ajándékok a fiataloknak, hiszen a kreativitásuk fejlesztése közben a kínai kultúrát és a Majomkirály legendáját is megismerhetik.

  • Egy kripta, 2 Bone Spider, egy Bone Scuttler és egy Bone Scorpion kombinálásával a gyermekek megalkothatják a Bone Demont, miközben ezzel a LEGO Monkie Kid játékkal (80028) megépítik a Bone Demon háromszoros legyőzésének klasszikus történetét.
  • 5 minifigurát tartalmaz: Monkie Kidet, Meit, White Bone Demont és 2 Bone Spiritet játék fegyverekkel ellátva. Monkie Kid és Mei megépíthető fegyverei továbbfejleszthetők, ahogy a kihívások egyre nehezednek.
  • A gyermekek imádni fogják a sötétben világító LEGO elemeket (amelyeknél még egyik elem sem világított jobban az eddigi LEGO szettekben). Ezek az elemek a kriptamodellbe, a 2 Bone Spiritbe és a végső Bone Demon kombinált modellbe vannak beépítve.
  • Ez a kiváló minőségű játékkészlet tartalmazza Monkie Kid beállítható harci robotját és Felhődeszkáját, valamint Mei szárnyas hátrakétáját, amelyek saját, hősies küldetésekre bátorítják a gyermekeket.
  • Az órákig tartó, szórakoztató, kreatív építést és játékot nyújtó, 1375 elemből álló készlet klassz születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • A bámulatos Bone Demon modell több mint 40 cm magas, 29 cm széles és 16 cm mély. Lenyűgözően mutat kiállítva, és egész biztos, hogy a játszótéren is mindenki erről fog beszélni.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a szettet valakinek, aki számára még új a LEGO kockákkal való építés? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutató is, így magabiztosan belevághat az építésbe.
  • Az inspiráló LEGO Monkie Kid építőjátékok modern formában képzelik újra a Majomkirály kínai legendáját, amelyek fejlesztik a gyermekek optimizmusát, bátorságát és rugalmasságát, miközben nagyszerűen szórakoznak.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.