A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 80028 A Bone Demon

A gyermekek megépíthetik a Bone Demon háromszoros legyőzésének történetét

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Bone Demon
SKU 80028
Darabok 1375
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 39 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 80028 A Bone Demon leírás

  • Egy kripta, 2 Bone Spider, egy Bone Scuttler és egy Bone Scorpion kombinálásával a gyermekek megalkothatják a Bone Demont, miközben ezzel a LEGO® Monkie Kid™ játékkal (80028) megépítik a Bone Demon háromszoros legyőzésének klasszikus történetét.
  • 5 minifigurát tartalmaz: Monkie Kidet, Meit, White Bone Demont és 2 Bone Spiritet játék fegyverekkel ellátva. Monkie Kid és Mei megépíthető fegyverei továbbfejleszthetők, ahogy a kihívások egyre nehezednek.
  • A gyermekek imádni fogják a sötétben világító LEGO® elemeket (amelyeknél még egyik elem sem világított jobban az eddigi LEGO szettekben). Ezek az elemek a kriptamodellbe, a 2 Bone Spiritbe és a végső Bone Demon kombinált modellbe vannak beépítve.
  • Ez a kiváló minőségű játékkészlet tartalmazza Monkie Kid beállítható harci robotját és Felhődeszkáját, valamint Mei szárnyas hátrakétáját, amelyek saját, hősies küldetésekre bátorítják a gyermekeket.
  • Az órákig tartó, szórakoztató, kreatív építést és játékot nyújtó, 1375 elemből álló készlet klassz születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • A bámulatos Bone Demon modell több mint 40 cm magas, 29 cm széles és 16 cm mély. Lenyűgözően mutat kiállítva, és egész biztos, hogy a játszótéren is mindenki erről fog beszélni.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a szettet valakinek, aki számára még új a LEGO® kockákkal való építés? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutató is, így magabiztosan belevághat az építésbe.
  • Az inspiráló LEGO® Monkie Kid™ építőjátékok modern formában képzelik újra a Majomkirály kínai legendáját, amelyek fejlesztik a gyermekek optimizmusát, bátorságát és rugalmasságát, miközben nagyszerűen szórakoznak.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.