A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Pigsy tésztatankja 80026

Tankos jtkkszlet az rkig tart, szrakoztat kajacsatkhoz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Pigsy tésztatankja
SKU 80026
EAN 5702016911572
Darabok 662
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 13 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Pigsy tésztatankja 80026 leírás

Indítsd be a gyermekek képzelőerejét ezzel a színpompás LEGO Monkie Kid játékkészlettel (80026), ami tartalmazza Pigsy tésztatankját a kajacsatákhoz Pan Fürge Panda robotja ellen, ami egy „limonádé” korongvetővel van felszerelve. A tartály egy forgatható konyhával van ellátva, ahol rengeteg étel elemet és egy hűtőbe rejtett korongvetőt, egy 6-korongos gyorskilövőt, 2 levehető evőpálcikát és egy elülső gereblyét találsz, ami a tank tologatása közben fel-le mozog. Az ajándéknak is klassz, kiváló minőségű készletben vár még rád egy ételes dobozokat dobáló pandadrón és 4 minifigura az órákig tartó játékhoz.

Szórakoztató építés
A dobozban található, lépésről lépésre vezető útmutatóval még a LEGO újoncok is élvezhetik az építési folyamatot, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS képmegjelenítő eszközökkel és más szórakoztató funkciókkal turbózza fel az élményt.

Kreatív játék
A modern időkre is érvényes, klasszikus Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály történeteket felölelő, valamint a kínai kultúrában gyökerező LEGO Monkie Kid készletek az építésen és játékon keresztül fejlesztik a gyermekek kreativitását.

  • A gyermekekre akciódús kajacsaták várnak ezzel a LEGO Monkie Kid játékkészlettel (80026), ami tartalmazza Pigsy gyorskilövő tésztatankját, egy „limonádé”-lövő pandarobotot és egy ételkiszállító pandadrónt.
  • Ez a kiváló minőségű készlet 4 minifigurát tartalmaz: Pigsyt, Mr. Tangot, Pant és Lee-t, rengeteg kiegészítő elemmel együtt, köztük egy távirányítóval, korcsolyával és egy pandafejes jelmezzel, amelyek órákig tartó, kreatív játékra inspirálnak.
  • A tankos játékban találsz egy konyhát étel kiegészítőkkel és egy hűtőbe rejtett korongvetővel, egy malac formájú, 6-korongos gyorskilövőt, egy forgatható tésztás tálat, 2 levehető evőpálcikát és egy mozgó elülső gereblyét is.
  • A Fürge Panda tulajdonos Pan pandarobotja 2 „limonádé” korongvetőt és egy (nem lőhető) „csípős mártás” ágyút tartalmaz a játékos csatákhoz Pigsy tankja ellen.
  • Ez a 662 elemből álló ételes furgon játékkészlet szórakoztató építési élményt és rengeteg izgalmas játékot nyújt, így remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • Pigsy tésztatankja több mint 20 cm magas, 18 cm hosszú és 25 cm széles, így bármelyik gyerekszobában szemet gyönyörködtető dekoráció lesz a játékos kajacsaták között.
  • Még a LEGO újoncok is megépíthetik ezeket a modelleket, hiszen a dobozban egy lépésről lépésre vezető útmutatót találnak, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található Instructions PLUS még tovább növeli az élményt.
  • A LEGO Monkie Kid építőkészleteket a Majomkirály legendája inspirálta. A segítségükkel a gyermekek többet megtudhatnak a kínai kultúráról, emellett szórakozás közben az optimizmusuk, a bátorságuk és a rugalmasságuk is fejlődik.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és minden alkalommal egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon teszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.