A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 80026 Pigsy tésztatankja

Tankos játékkészlet az órákig tartó, szórakoztató kajacsatákhoz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Pigsy tésztatankja
SKU 80026
Darabok 662
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 19 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 80026 Pigsy tésztatankja leírás

  • A gyermekekre akciódús kajacsaták várnak ezzel a LEGO® Monkie Kid™ játékkészlettel (80026), ami tartalmazza Pigsy gyorskilövő tésztatankját, egy „limonádé”-lövő pandarobotot és egy ételkiszállító pandadrónt.
  • Ez a kiváló minőségű készlet 4 minifigurát tartalmaz: Pigsyt, Mr. Tangot, Pant és Lee-t, rengeteg kiegészítő elemmel együtt, köztük egy távirányítóval, korcsolyával és egy pandafejes jelmezzel, amelyek órákig tartó, kreatív játékra inspirálnak.
  • A tankos játékban találsz egy konyhát étel kiegészítőkkel és egy hűtőbe rejtett korongvetővel, egy malac formájú, 6-korongos gyorskilövőt, egy forgatható tésztás tálat, 2 levehető evőpálcikát és egy mozgó elülső gereblyét is.
  • A Fürge Panda tulajdonos Pan pandarobotja 2 „limonádé” korongvetőt és egy (nem lőhető) „csípős mártás” ágyút tartalmaz a játékos csatákhoz Pigsy tankja ellen.
  • Ez a 662 elemből álló ételes furgon játékkészlet szórakoztató építési élményt és rengeteg izgalmas játékot nyújt, így remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • Pigsy tésztatankja több mint 20 cm magas, 18 cm hosszú és 25 cm széles, így bármelyik gyerekszobában szemet gyönyörködtető dekoráció lesz a játékos kajacsaták között.
  • Még a LEGO újoncok is megépíthetik ezeket a modelleket, hiszen a dobozban egy lépésről lépésre vezető útmutatót találnak, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található Instructions PLUS még tovább növeli az élményt.
  • A LEGO® Monkie Kid™ építőkészleteket a Majomkirály legendája inspirálta. A segítségükkel a gyermekek többet megtudhatnak a kínai kultúráról, emellett szórakozás közben az optimizmusuk, a bátorságuk és a rugalmasságuk is fejlődik.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és minden alkalommal egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO® alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon teszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.