A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 43109 Metal Dragon BeatBox

Legyen kreatív a képernyő előtt töltött időt!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Metal Dragon BeatBox
SKU 43109
EAN 5702016911824
Darabok 86
Sorozat LEGO VIDIYO
LEGO ár 6 990 Ft
Kiadási dátum 1 június, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 43109 Metal Dragon BeatBox leírás

  • Inspiráld a gyermekeket arra, hogy rendezőjük és sztárjuk legyenek saját videoklipjeiknek a LEGO® VIDIYO™ Metal Dragon BeatBox (43109) készlettel. Tartalmaz egy sárkányénekes minifigurát, 14 véletlenszerű BeatBits és 2 különleges BeatBits elemet.
  • Töltsd le az ingyenes LEGO® VIDIYO™ alkalmazást, hogy beszkenneld a minifigurát és a különleges BeatBits effekteket. A gyermekek örömmel fogják látni, ahogy heavy metal karakterük életre kel a videoklipjükben.
  • Szkenneld be a BeatBits elemeket az alkalmazással, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, mint a rockopera hangeffekt és az izgalmas, tüzes vizuális effektek, akárcsak egy valódi heavy metal koncerten.
  • Szórakoztató zenei élmény a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. A játékkészlet emellett remek ünnepi ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és az előadást.
  • A BeatBox több mint 8 cm magas, 7 cm hosszú és 11 cm széles.
  • A BeatBox összehajtható, így a gyermekek bárhová magukkal vihetik a zene világát. A BeatBox belsejében elég hely van a kockákból épült színpad, a 16 BeatBits elem és a játék mikrofon tárolásához.
  • A LEGO® VIDIYO™ kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • A LEGO® VIDIYO™ készletek új társasági játékélményt nyújtanak, aminek segítségével a fiúk és lányok rendezők, producerek és sztárok lehetnek, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.