A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 43112 Robo HipHop Car

Legyen kreatív a képernyő előtt töltött időt!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Robo HipHop Car
SKU 43112
EAN 5702016911459
Darabok 387
Sorozat LEGO VIDIYO
LEGO ár 10 990 Ft
Kiadási dátum 1 június, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 43112 Robo HipHop Car leírás

  • Inspiráld a gyermekeket arra, hogy a rendezőjük és sztárjuk legyenek saját videoklipjeiknek a LEGO® VIDIYO™ Robo HipHop Car (43112) készlettel! Tartalmaz 2 minifigurát zenei kiegészítőkkel, valamint 2 véletlenszerű BeatBits és 14 különleges BeatBits elemet.
  • Töltsd le az ingyenes LEGO® VIDIYO™ alkalmazást, hogy beszkenneld a minifigurákat, a különleges BeatBits effekteket és magát a modellt is. Nézd meg, ahogy a modell színpaddá alakul, amelyen a karakterek fellépnek a videókban!
  • Szkenneld be a BeatBits elemeket az alkalmazással, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, amelyekkel klassz robothangokkal egészítheted ki a dalokat, vagy graffiti mintákkal díszítheted a videókat.
  • A gyermekek örömmel fogják módosítani valódi LEGO® modelljeiket, amivel a helyszín is megváltozik a videójukban – a fejek kicserélése például egy csúcstechnikai garázst vagy egy graffitis parkoló kinézetű, digitális hátteret varázsol a képernyőre.
  • Szórakoztató zenei élmény a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. A játékkészlet emellett remek ünnepi ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és az előadást.
  • Az autó több mint 8 cm magas, 18 cm hosszú és 12 cm széles.
  • A LEGO® VIDIYO™ kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • A LEGO® VIDIYO™ készletek új társasági játékélményt nyújtanak, aminek segítségével a fiúk és lányok rendezők, producerek és sztárok lehetnek, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.