A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 43114 Punk Pirate Ship

Legyen kreatív a képernyő előtt töltött időt!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Punk Pirate Ship
SKU 43114
EAN 5702016911978
Darabok 615
Sorozat LEGO VIDIYO
LEGO ár 26 990 Ft
Kiadási dátum 1 június, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 43114 Punk Pirate Ship leírás

  • Inspiráld a gyermekeket arra, hogy rendezőjük és sztárjuk legyenek saját videoklipjeiknek a LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate Ship (43114) készlettel. Tartalmaz 3 minifigurát zenés kiegészítőkkel, 14 véletlenszerű BeatBits és 3 különleges BeatBits elemet.
  • Töltsd le az ingyenes LEGO® VIDIYO™ alkalmazást, hogy beszkenneld a minifigurákat és a különleges BeatBits effekteket. Szkenneld be a modellt is, hogy egy digitális kalózhajós színpadot hozz létre a karaktereknek, amin felléphetnek.
  • Szkenneld be a BeatBits elemeket az alkalmazással, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, amelyek passzolnak a punk rock koncerthez. Ilyen effekt például az, amelyikkel a karakterek cápán szörföznek, vagy amelyikkel a kalózok táncra perdülnek.
  • A gyermekek örömmel fogják módosítani a valódi LEGO® modelleket, hogy megváltoztassák a videó jelenetét – például ha a koponya dekorációt egy cápafejre, vagy ha a kincsesláda hangszórókat ágyúkra cserélik.
  • Szórakoztató zenei élmény a 8 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. A játékkészlet emellett remek ünnepi ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és az előadást.
  • A kalózhajómodell több mint 19 cm magas, 24 cm hosszú és 18 cm széles.
  • A LEGO® VIDIYO™ kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • A LEGO® VIDIYO™ készletek új társaságijátékélményt nyújtanak, aminek segítségével a fiúk és lányok rendezők, producerek és sztárok lehetnek, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogymegfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.