A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 43111 Candy Castle Stage

Legyen kreatív a képernyő előtt töltött időt!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Candy Castle Stage
SKU 43111
EAN 5702016911435
Darabok 344
Sorozat LEGO VIDIYO
LEGO ár 10 990 Ft
Kiadási dátum 1 június, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 43111 Candy Castle Stage leírás

  • Inspiráld a gyermekeket arra, hogy a rendezőjük és sztárjuk legyenek saját videoklipjeiknek a LEGO® VIDIYO™ Candy Castle Stage (43111) készlettel! Tartalmaz 2 minifigurát kiegészítőkkel, valamint 2 véletlenszerű BeatBits és 14 különleges BeatBits elemet.
  • Töltsd le az ingyenes LEGO® VIDIYO™ alkalmazást, hogy beszkenneld a balerina és a medve minifiguráit, a különleges BeatBits effekteket és magát a modellt is. Nézd meg, ahogy a modell színpaddá alakul, amelyen a karakterek fellépnek!
  • Szkenneld be a BeatBits elemeket az alkalmazással, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, mint a körhintalovak megjelenítése a gyermekek videoklipjeiben.
  • A gyermekek örömmel fognak változtatni a valódi LEGO® modelljeiken, hiszen így a helyszín is megváltozik a videójukban – a fejek kicserélése például egy digitális fagylalterdőt vagy egy csokoládékanyon hátteret varázsol a képernyőre.
  • Szórakoztató zenei élmény a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. A játékkészlet emellett remek ünnepi ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és az előadást.
  • A színpad több mint 13 cm magas, 14 cm hosszú és 17 cm széles.
  • A LEGO® VIDIYO™ kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • A LEGO® VIDIYO™ készletek új társasági játékélményt nyújtanak, aminek segítségével a fiúk és lányok rendezők, producerek és sztárok lehetnek, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.