A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO K-Pawp Concert 43113

Legyen kreatv a kperny eltt tlttt idt!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO K-Pawp Concert
SKU 43113
EAN 5702016911466
Darabok 514
Sorozat LEGO VIDIYO
LEGO ár 13 293 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO K-Pawp Concert 43113 leírás

Tárd fel a gyermekek előtt a videoklip-készítés világát, miközben a rendezőjük és sztárjuk lesznek saját, K-Pop videoklipjeiknek a LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113) készlettel. Töltsd le az ingyenes alkalmazást, hogy be tudd szkennelni a 3 zenész minifigurát, és megismerd előadói személyiségüket! Ezután az alkalmazással szkenneld be a modellt, és nézd meg, hogyan válik színpaddá a gyermeked videóiban. A gyermekek örömmel fognak belevágni a kihívásokba, miközben saját videoklipeket készítenek, amelyeket másokkal is megoszthatnak a gyermekbarát közösségi felületen.

Kezdődjön a műsor!
A K-Pawp Concert telis-tele van funkciókkal, amelyekkel a gyermekek órákig játszhatnak offline és az alkalmazásban egyaránt. A gyermekek örömmel fogják elforgatni a fejeket, a hangszórókat és a fényeket a játékmodellen, hogy megváltoztassák az állatos jelenetet és világítást a videoklipjeikben.

Alkoss zenei élményeket!
A LEGO VIDIYO készletek biztonságos játékélményt nyújtanak, és segítenek a gyermekeknek, hogy saját videoklipjeik rendezői, producerei és sztárjai legyenek. Nézd meg, hogyan fejlődik a kreativitásuk, miközben olyan videókat készítenek, amelyek telis-tele vannak mókás karakterekkel, dalokkal, táncmozdulatokkal és lenyűgöző effektekkel.

  • Inspiráld a gyermekeket arra, hogy rendezőjük és sztárjuk legyenek saját videoklipjeiknek a LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113) készlettel. Tartalmaz 3 minifigurát zenés kiegészítőkkel, 14 véletlenszerű BeatBits és 3 különleges BeatBits elemet.
  • Töltsd le a LEGO VIDIYO alkalmazást, hogy beszkenneld a nyuszi, a kiscica és a repülő egyszarvú minifiguráit, a különleges BeatBits effekteket és a modellt is. Nézd meg, ahogy a modell színpaddá alakul, amelyen a karakterek fellépnek!
  • Szkenneld be a BeatBits elemeket az alkalmazással, és oldj fel olyan különleges effekteket, amelyekkel minden karakter egyforma jelmezbe bújik, vagy amelyek a karaktereket K-Pop táncpózokba állítják.
  • A gyermekek örömmel fogják módosítani valódi LEGO modelljeiket, amivel a helyszín is megváltozik a videójukban – például kicserélhetik az egyszarvú fejét a macska fejére, hogy megnézzék, hogyan változnak a videó hátterei.
  • Szórakoztató zenei élmény a 8 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. Ez a K-Pop koncertkészlet emellett remek ünnepi ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és az előadást.
  • A K-Pop ihlette zenei színpad több mint 13 cm magas, 14 cm hosszú és 30 cm széles.
  • A LEGO VIDIYO kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • A LEGO VIDIYO készletek új társasági játékélményt nyújtanak, aminek segítségével a fiúk és lányok rendezők, producerek és sztárok lehetnek, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.