A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

Varzsold kreatvv a kperny eltt tlttt idt!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO HipHop Robot BeatBox
SKU 43107
EAN 5702016911800
Darabok 73
Sorozat LEGO VIDIYO
LEGO ár 4 893 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO HipHop Robot BeatBox 43107 leírás

Tárd fel a videoklip-készítés világát olyan gyermekek előtt, akik imádnak táncolni és szerepelni. Ez a LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) készlet izgalmassá varázsolja a játékot. Töltsd le az ingyenes alkalmazást, hogy beolvasd a zenész minifigurát, és megismerd a robot klassz, színpadi személyiségét. Ezután olvasd be a BeatBits elemeket, hogy különleges effekteket, kihívásokat és sok minden mást is feloldj, miközben a gyermekek saját, egyedi hiphop videóklipet készítenek, amit más alkotókkal is megoszthatnak a gyermekbarát közösségi felületen.

Hordozható, az út közbeni mókához
A gyermekek örömmel fogják feldíszíteni BeatBox dobozukat LEGO elemek segítségével. Választhatnak hordozható magnó, festékszóró vagy csavarkulcs elemek közül – de akár saját ötleteket is alkothatnak. A BeatBox összehajtható, amiben a BeatBits elemek és minifigurák is tárolhatók, így az útközbeni játékhoz is ideális.

Alkoss zenés élményeket!
A LEGO VIDIYO szettek biztonságos, közösségi játékélményt nyújtanak, amelyekkel a gyermekek megrendezhetik, elkészíthetik és szerepelhetnek saját videoklipjeikben. Videókészítés közben fejlődik a kreativitásuk, hiszen rengeteg mixszel, mókás szereplőkkel, dalokkal, táncmozdulatokkal és lenyűgöző effektekkel egészíthetik ki a klipet.

 • Nézd meg, ahogy a gyermekek megrendezik és szerepelnek saját videoklipjeikben a LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) szettel. A szett tartalmaz egy robot minifigurát mikrofonnal, 14 véletlenszerű beatbitet és 2 különleges beatbitet is.
  Töltsd le az ingyenes LEGO VIDIYO alkalmazást, hogy beolvasd a minifigurát és a különleges BeatBits effekteket. A gyermekek örömmel fogják nézni, ahogy szereplőjük életre kel hiphop videoklipjükben.
  Olvasd be a BeatBits elemeket az alkalmazásban, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, mint a fényszűrő, ami mindent feketévé és fehérré változtat, kivéve a minifigurákat, akik aranyszínűek lesznek.
  Mókás élmény a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. Ez a játékkészlet emellett bármelyik gyermeknek nagyszerű ünnepi ajándék lehet, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és a szereplést.
  A BeatBox több mint 8 cm magas, 7 cm hosszú és 10 cm széles.
  A BeatBox összehajtható, így a gyermekek magukkal vihetik a világturnéjukra. A BeatBox belsejében elég hely van a kockákból épült beolvasó színpadnak, 16 BeatBits elemnek és a robot mikrofonjának is.
  A LEGO VIDIYO alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjék szüleik engedélyét, mielőtt online csatlakoznának!
  A LEGO VIDIYO készletek egy újfajta közösségi játékélményt nyújtanak, amelyek segítségével a fiúk és lányok rendezőkké, producerekké és zenészekké válhatnak, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket.
  A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.