A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10267 Mzeskalcs hzik

Hvd ssze a csaldot s ptsd meg a Mzeskalcs hzikt!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Mzeskalcs hzik
SKU 10267
EAN 5702016368284
Darabok 1477
Sorozat LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Kor 12+ év
LEGO ár 34 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10267 Mzeskalcs hzik leírás

Élvezd az ünnepi építési- és játékélményt a LEGO Creator Expert 10267 Mézeskalács házikójával! A varázslatos részletek kincsesládája ez a modell, amelyben ugyanúgy megtalálsz fagyos tetőt színpompás cukorka alakú gombokkal és finom homlokzatot cukorpálca oszlopokkal, mint csillogó ablakokat és egy magasra nyúló kéményt világító kandallóval. A házban egy sereg mókás részletet és cukorból készült bútorokat fedezhetsz fel, köztük egy ízléses hálószobával, benne csokoládé ággyal és vattacukor lámpával, és egy fürdőszobát az elmaradhatatlan toalettel és fürdőkáddal. Ez a csodálatos LEGO Mézeskalács házikó szolgál a mézeskalács család képzeletbeli kalandjainak helyszíneként. A gyermekek begyújthatják a barátságos kandallót, segíthetnek megtisztítani a hómaróval a járdát és behelyezhetik a mézeskalács kisbabát a kocsijába. A készlet egy feldíszített karácsonyfát is tartalmaz, becsomagolt ajándékokkal és játékokkal, amelyek között ott van egy hintaló és egy játékvonat. Ez a haladóknak való LEGO készlet ügyességet próbáló és jutalmazó építési élményt kínál, és nagyszerű ünnepi központi dísze lehet az otthonnak vagy az irodának. Találsz benne mézeskalács férfi, nő és gyermek figurát.

 • 3 LEGO figurát tartalmaz: egy mézeskalács embert, egy mézeskalács nőt és egy mézeskalács kisbabát.
 • A Mézeskalács házikón találunk fagyos tetőt színpompás cukorka alakú gombokkal, egy gazdag homlokzatot cukorsüveg oszlopokkal és sétapálcákkal, csillogó ablakokat és egy magas kéményt világító kandallóval, valamint részletesen kidolgozott belső teret, kockákból épített babakocsit és egy hómarót.
 • A Mézeskalács házikóban egy sereg mókás részletet és cukorszerű bútorokat fedezhetsz fel, köztük egy hálószobával, benne csokoládé ággyal és vattacukor lámpával, és egy fürdőszobát az elmaradhatatlan toalettel és fürdőkáddal.
 • A készlet egy karácsonyfát is tartalmaz, becsomagolt ajándékokkal és játékokkal, amelyek között ott van egy hintaló és egy játékvonat.
 • Nézd meg a fincsi cukorpálca útjelző táblákat!
 • Nyomd le a kéményfüst gombot, hogy világítson a láng!
 • A gyermekek imádni fogják a fantáziajátékot a mézeskalács családdal.
 • Segíts a mézeskalács hölgynek elhelyezni a mézeskalács babát a kocsiban!
 • A kiegészítő elemek közt találsz egy cumisüveget, csészéket, serpenyőt és egy fejszét.
 • A különleges elemek között találsz egy 2019 augusztusi újdonságot, egy aranyrúd elemet sárgásbarna színben, és átlátszó 1×1 csillogó, lila színű kockákat.
 • Méretei: több mint 21 cm magas, 26 cm széles és 13 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.