A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10263 Tli tzoltlloms

lvezd az nnepi, csalddal val ptst a Tli tzoltllomson!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tli tzoltlloms
SKU 10263
EAN 5702016111811
Darabok 1166
Sorozat LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Kor 12+ év
LEGO ár 31 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10263 Tli tzoltlloms leírás

Üdvözlünk a havas LEGO Creator Expert 10263 Téli tűzoltóállomáson, ahol tűzoltók élvezik az ünnepek nyugalmát! Ebben a pompás LEGO készletben találsz egy 2 emeletes, fagyönggyel díszített épületet, amelynek felső szintjén egy konyha vár rád, emellett egy piros telefon, asztal, egy lenyitható ágy és egy LEGO világító elem teszi teljessé. A nagy, piros tűzoltóállomás ajtói mögött egy tűzoltó készüléket és egy tűzoltópóznát találsz, míg a benti részen vár rád egy jégpálya dekoratív tűzoltó szoborral díszítve, egy feldíszített karácsonyfa áttetsző csillaggal és ajándékokkal, valamint egy pad és egy lámpaoszlop is. A készletben találsz egy klasszikus vörös tűzoltóautót forgóasztalos létrával, tömlőkkel, szerszámos ládával és mély profilú kerékabroncsokkal felszerelve. Hívd össze a családot és varázsolj ünnepi hangulatot az otthonodba ezzel az ünnepélyes LEGO Creator Expert szettel! A csomagban 6 minifigurát találsz, valamint egy kisbaba és egy dalmata figurát is, amelyekhez még egy építőelemekből készült hóember is jár.

 • A csomagban 6 minifigurát találsz: 3 tűzoltót, egy jégkorong-játékost, egy dalmata figurát, egy építőelemekből készült hóembert, valamint egy rénszarvasos pulóvert viselő kisbaba figurát is.
 • A 2 emeletes Téli tűzoltóállomáshoz rengeteg építőelemből készült részlet jár, többek között egy részletesen kidolgozott homlokzat dekoratív oszlopokkal, díszes ablakokkal, nagy, piros garázsajtókkal és fagyöngy dekorációkkal ékesítve, valamint a készlet tartalmaz még egy korcsolyapályát tűzoltó szoborral, egy feldíszített karácsonyfát áttetsző csillaggal, egy szánt, padot, egy lámpaoszlopot és egy LEGO világító elemet is.
 • A készletben továbbá találsz egy klasszikus, vörös tűzoltóautót forgóasztalos létrával, tömlőkkel, szerszámos ládával és mély profilú kerékabroncsokkal felszerelve.
 • A földszinten vár rád egy garázs terület, ahol egy tűzoltópózna és egy tűzoltó készülék található.
 • A felső szint benti része egy otthonos konyhával rendelkezik, amelyben egy piros telefont, kávéfőzőt, étkezőasztalt, rádiót, kutyafekhelyet és egy tűzoltónak kialakított, kihajtható ágyat is találsz.
 • Állítsd fel a tűzoltóautó létráját és segíts a tűzoltóknak feldíszíteni a fát!
 • Építs egy aranyos hóembert és rakj a fejére egy klassz kalapot!
 • Világítsd be a tűzoltóállomás ablakait a LEGO világító elemmel!
 • Hívd össze a családot és varázsolj ünnepi hangulatot az otthonodba ezzel az ünnepélyes LEGO Creator Expert szettel!
 • A kiegészítő elemek közé korcsolyák, egy hokiütő, arany színű sisakok, egy szaxofon, hot dog és zsömle, kutyacsont, szerszámos láda és szerszámok tartoznak.
 • A készlet több mint 1 160 darabot tartalmaz.
 • A 2018 októberében megjelenő elemek között találsz egy klasszikus tűzoltó egyenruhát és egy imádni való kisbaba pulóvert is.
 • A 2018 októberében megjelenő különleges elemek között egy 1×2-es méretű kerekített lapot, egy 2×2-es méretű, simább felületű lapot, 1×1-es méretű növényt és 1×1-es méretű virág elemeket is találsz.
 • A tűzoltóállomás méretei:több mint 23 cm magas, 25 cm széles és 14 cm mély.
 • A tűzoltóautó méretei: több mint 6 cm magas, 4 cm széles és 13 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.