A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Eiffel-torony 10307

ptsd meg a vilg egyik legnpszerbb ltvnyossgnak fantasztikus, felntteknek sznt vltozatt ezzel a 10 001 elembl ll LEGO Eiffel-torony modellkszlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Eiffel-torony
SKU 10307
Darabok 10001
Sorozat LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 251 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Eiffel-torony 10307 leírás

A pletykák már egy ideje keringtek, de most már hivatalos. 2022 novemberében jelenik meg minden idők legmagasabb LEGO szettje. Az új LEGO Eiffel-torony ugyanis 149 centiméter magas! És ha ez nem lenne elég, ez a készlet a legtöbb elemet tartalmazó készletek közé tartozik. Megépíted a gigantikus Eiffel-tornyot nem kevesebb, mint 10 001 alkatrészből. A LEGO 10307 készlet emellett számos élethű részletet tartalmaz, és ezzel a készlettel olyan építési élményben lesz részed, mint még soha.

Nem az első LEGO Eiffel-torony, de a legnagyobb

LEGO Eiffel-torony 10307

AzLEGO már korábban is adott ki készleteket az Eiffel-toronyról, de ezzel az új készlettel felülmúlja önmagát. Az Eiffel-torony legújabb díszlete az eddigi legmagasabb díszlet, és rendkívül élethű is. Építés közben továbbra is csodálkozni fogsz a sok szép részleten, amit a LEGO hozzáadott ehhez a készlethez. Csodálja meg azt a sok ívet, korlátot, támasztékot és keresztkapcsolatot, amelyek ezt a tornyot azzá a műemlékké teszik, ami.

Építsd meg az Eiffel-tornyot úgy, mint az eredetit

A valódi Eiffel-torony négy részből állt. A lenyűgöző épület LEGO-másolatát négy részből is össze lehet rakni. Az építési folyamat itt szorosan követi az igazi Eiffel-torony építési folyamatát. Ezáltal egyedülálló betekintést nyerhetünk Gustave Eiffel e remekművének építési folyamatába. Az emlékmű építése közben új építési technikákat is elsajátíthat, ami egyedülálló élményt nyújt. Az Eiffel-torony összeszerelése nagy építőipari tapasztalatot igényel, ezért 18 éves kortól alkalmas a lelkes építkezők számára.

Életszerű részletek

LEGO Eiffel-torony - Detail 1
LEGO Eiffel-torony - Detail 2

Ez a csodálatos LEGO Eiffel-torony tele van csodálatos részletekkel. A 3 kilátótól a felvonókig, a környezettől a torony csúcsán lévő francia zászlóig minden alkalommal felfedezhet valami újat. Az építés során és utána is újra és újra meg fog lepődni az élethű részleteken. A torony még alulról is úgy néz ki, mint az eredeti. Mostantól bármikor megállhatsz e lenyűgöző torony alatt, amikor csak akarsz. A torony teteje is élethű. Itt található magának Gustave Eiffelnek az irodája, és nem hiányzik az adótorony sem.

A valaha készült egyik legnagyobb LEGO modell

Ez a LEGO készlet 149 centiméteres magasságával az eddig készült legmagasabb LEGO készlet. A többi dimenzió is nagyon lenyűgöző. A torony 57 centiméter széles és 57 centiméter mély. Az eredmény egy lenyűgöző torony, amelyet mindenkinek meg akar majd mutatni. A hatalmas modell mozgatásának megkönnyítése érdekében négy különálló részből áll. Fogantyúkkal is fel van szerelve, így könnyen mozgatható.

Több, mint az Eiffel-torony

LEGO Eiffel-torony - Detail 3

Egy lenyűgöző és élethű modell felállításához nem elég csak az Eiffel-torony. Ezért ebben a szettben a környezetre is figyelsz. A LEGO Eiffel-torony alatti körutat részletesen kidolgozták. A fáktól és a növényzettől kezdve a valódi párizsi padokig és utcai lámpákig. Képzeld magad egy kicsit a francia városba, miközben összeállítod ezt a szettet.

Egy csodálatos ajándék az igaz szerelmeseknek

Ez a csodálatos Eiffel-torony a tökéletes ajándék a történelem szerelmeseinek. A LEGO-rajongók és az utazás szerelmesei is biztosan élvezni fogják ezt a gyönyörű készletet. A készletnek komoly ára van, de cserébe hihetetlen ajándékot kap. Ez a modell a LEGO-gyűjteményed dísze lesz, és még évekig elkápráztat majd. Csinálsz helyet ennek a látványosságnak?

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.