A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10262 James Bond Aston Martin DB5

Fedd fel, milyen titkokat rejt a Bond... James Bond Aston Martin DB5!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO James Bond Aston Martin DB5
SKU 10262
EAN 5702016111828
Darabok 1295
Sorozat LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Kor 16+ év
LEGO ár 54 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10262 James Bond Aston Martin DB5 leírás

Szerezz jogosítványt, hogy megépíthesd ezt a nagyszerű LEGO Creator Expert 10262 James Bond Aston Martin DB5-öst! Ez a lenyűgöző másolat megragadja a 007-es ügynök 1964-ös angol sportkocsijának eleganciáját és időtlen kifinomultságát, amely rengeteg eredeti részlettel és működő eszközzel van ellátva. Ha kinyitod az ajtókat, egy részletesen kidolgozott belsőrész tárul a szemed elé, melyben egy rejtett nyomkövető számítógépet, valamint egy telefont rejtő ajtórekeszt is találsz. Ha pedig eljött az akció ideje, aktiváld a katapultülést, fordítsd el a forgatható rendszámtáblákat, told fel a hátsó ablak golyóálló páncélzatát, vesd be a kerékre szerelt kicsúszó pengéket és húzd vissza a sebességváltó kart, hogy az első sárvédőn megjelenjek a gépfegyverek! Ez a gyűjthető modellautó egy részletesen kidolgozott, hathengeres motorral, dobfényezett, ezüst első és hátsó lökhárítóval, öntött ezüstszínű, dróttárcsás felni betétekkel, valamint elöl és hátul is fellelhető Aston Martin logóval rendelkezik. A modellt úgy alakítottuk ki, hogy kihívásokkal teli, izgalmas és nosztalgiával uralt építési élményt nyújtson – ez a darab kihagyhatatlan az Aston Marton DB5-ös, a James Bond filmek és a LEGO építőkészletek rajongói számára.

 • A világhírű 1964-ös Aston Martin DB5 sportkocsi eredeti másolata tartalmaz egy klasszikus tervezéssel készült, dobfényezett, ezüst első és hátsó lökhárítót, öntött ezüstszínű, dróttárcsás felni betéteket, nyitható csomagtartót, motorháztetőt és ajtókat, illetve James Bond eszköztárának sokaságát is, amelyek között egy működő katapultülést, forgatható rendszámtáblákat, a hátsó ablak golyóálló páncélzatát, az első sárvédőre szerelt gépfegyvereket és kerékre szerelt kicsúszó pengéket is találsz.
 • A LEGO James Bond Aston Martin DB5 modell nyitható ajtókat és részletesen kidolgozott belső teret tartalmaz, amelyben egy rejtett nyomkövető számítógépet, valamint egy telefont rejtő ajtórekeszt is találsz.
 • Emeld fel a motorháztetőt, hogy megnézd a hathengeres motor részleteit!
 • Húzd vissza a hátsó lökhárítót, hogy kilövelld a nemkívánatos utasokat!
 • Fordítsd el a rendszámtáblát, told fel a hátsó ablak golyóálló páncélzatát és vesd be a kerékre szerelt, kicsúszó pengéket!
 • Húzd vissza a sebességváltó kart, hogy feltárd az első sárvédőre szerelt gépfegyvereket!
 • Legyen a tiéd ez a gyűjthető Aston Martin DB5-ös másolat, amely a klasszikus James Bond Goldfinger című filmben szerepelt!
  Ez a 16 éven felülieknek ajánlott készlet több mint 1 290 elemet tartalmaz.
 • A 2018 augusztusában megjelenő, különleges elemek között találsz egy dobfényezett csőcsatlakozót, egy 2×4-es méretű lapot és 1m tartógerendát, valamint egy nyomtatott, 1×2-es méretű, hálószerűen mintázott lapotis.
 • Méretei: több mint 10 cm magas, 34 cm hosszú és 12 cm széles.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.