A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10280 Virágcsokor

Nézd, ahogy kivirágzik a kreativitásod!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Virágcsokor
SKU 10280
Darabok 756
Sorozat LEGO Creator Expert
Kor 18+ év
LEGO ár 18 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10280 Virágcsokor leírás

  • A LEGO® Virágcsokor (10280) építőkészlet egy egyedi ajándék vagy épp egy koncentrációt igénylő projekt, amelyből egy gyönyörű, kiállítható virágmodellt készíthetsz, ami kizárólag LEGO elemekből áll. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a készlet vázát nem tartalmaz.
  • A valódi virágok – rózsák, tátikák, pipacsok, őszirózsák, margaréták és fűfélék – által inspirált virágcsokor élénk színeket és érdekes formákat rejt.
  • Engedd kivirágozni a fantáziádat ezekkel a személyre szabható elemekkel! Helyezd el a szirmokat és a leveleket, majd változtasd meg a szárak hosszát, hogy egy csodálatos csokrot készíts az otthonodba!
  • A legjobb ajándékokat keresed születésnapokra, évfordulókra vagy különleges alkalmakra? A LEGO® Virágcsokor készlet különleges és rendkívüli ajándék a barátaidnak, a szeretteidnek vagy saját magadnak, az év bármely szakában.
  • A szárak különböző hosszúságúak. Viszonyításképp, a tátika egyenes szárral több mint 36 cm magas.
  • Az első LEGO® Virágcsokor készlet számos új színt és formát tartalmaz, amelyeket a felnőtt LEGO rajongók imádni fognak.
  • A virágok több mint 17 szokatlan LEGO® elemből készültek, amiknek valósághű sziromformákat és színeket kölcsönöztek, így egy igazán rendkívüli kihelyezhető tárgyat készíthetsz belőlük, ami egész biztosan megragadja az emberek figyelmét.
  • A LEGO® Virágcsokor a LEGO Botanikai gyűjtemény része. Ez a forradalmi gyűjtemény számos olyan elemet tartalmaz, amelyek fenntartható forrásból származó cukornád felhasználásával előállított, növényi alapú műanyagból készültek.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.