A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Polaroid OneStep SX-70 Fényképezőgép 21345

Vintage polaroid fnykpezgp-modell s kreatv pts

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Polaroid OneStep SX-70 Fényképezőgép
SKU 21345
Darabok 516
Sorozat LEGO Ideas
Kor 18+ év
LEGO ár 33 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Polaroid OneStep SX-70 Fényképezőgép 21345 leírás

Élesítsd a figyelmedet, és alkoss újra egy klasszikus designt! Ez a gyűjthető, felnőttek számára készült LEGO készlet, amely a Polaroid OneStep SX-70 fényképezőgép (21345), tökéletes ajándék fotósoknak és a fényképezők rajongói száméra.

Tölts minőségi időt azzal, hogy megalkotod az olyan ikonikus részleteket, mint az optikai kereső, a színspektrum és az expozíció-kompenzációs tárcsa, és add hozzá a realisztikus grafikával készült matricákat. Építsd meg a Polaroid Time-Zero Land Film filmkazettát a 3 illusztrált fotóval, majd helyezd bele a kamerába, nyomd meg a piros exponáló gombot, és add ki a képet úgy, mint az eredetivel!

Keresd az építési útmutatót dobozban és a LEGO Builder appban, hogy végigvezessenek a magával ragadó és kreatív építés minden lépésén. Ez a LEGO Ideas modell része a gondosan készített és magas minőségű felnőtt LEGO készletek gyűjteményének. Bármi is legyen a szenvedélyed, van egy számodra egy építési projektünk.

  • Gyűjthető LEGO készlet, vidám és nosztalgikus ajándék fotósoknak – Építsd meg az ikonikus Polaroid OneStep SX-70 Fényképezőgép (21345) másolatát kockákból ezzel a felnőtteknek szóló szettel!
  • Fotós ajándék a fényképezők rajongóinak – Olyan designelemek, mint az optikai kereső, a színspektrum, az expozíciókompenzáció tárcsa, a Polaroid Land Camera matrica, és a ‘OneStep’ vagy az ‘1000’-es matrica!
  • Megépíthető Time-Zero Supercolor SX-70 Land filmkazetta – A csomag 3 illusztrált képet tartalmaz a polaroid felfedezőjéről, Edwin H. Landről, egy LEGO házról és a tervező testvéréről, aki inspirálta ezt az alkotást.
  • Úgy működik, mint egy valódi polaroid fényképező – Tegyél be egy „fényképet“ a gépbe, nyomd meg a piros exponáló gombot, és ‘engedd ki’ a képet!
  • Ajándékötlet a fényképezés szerelmeseinek – Lepd meg magad, vagy ajándékozd más felnőtteknek ezt a LEGO készletet születésnapra vagy csak úgy, meglepetésként!
  • Útmutató lépésről lépésre – A szett egy illusztrált füzetet is tartalmaz, benne a készlet rajongó tervezőjével és LEGO tervezőivel készült interjúkkal, emellett egy útmutatót is találsz, amely egy kreatív építési élményen vezet végig.
  • A LEGO rajongók választása – Ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető építőkészlet a számos LEGO Ideas szettek egyike, amik mindegyikét rajongó tervezők készítették, LEGO rajongók szavazták meg, a LEGO Csoport pedig megvalósította!
  • Állítsd ki büszkén – A megépíthető fényképezőgép-modell 9 cm magas, 9 cm széles és 15 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.